Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

Jumbo opent z’n grootste Belgische winkel in Oostende

Woensdagochtend opende Jumbo z’n achttiende Belgische supermarkt, in Oostende. Het is met 2.000 m² meteen de grootste winkel van het land voor de Nederlandse keten.

Veel concurrentie

De eerste winkelopening van het jaar in België is een feit voor Jumbo: woensdagochtend opende de Nederlandse supermarktketen een nieuwe winkel in Oostende. Het is de achttiende Belgische vestiging voor de foodretailer en meteen ook de grootste van het land, met een oppervlakte van wel 2.000 m². De zaak biedt werk aan zestig medewerkers.

De nieuwe winkel ligt aan de Torhoutsesteenweg, een drukke invalsweg met een belangrijke concentratie aan baanwinkels. Onmiddellijke buren van Jumbo zijn Maisons du Monde en Decathlon, even verderop bevinden zich supermarkten van Albert Heijn, Spegelaere, Aldi, Lidl, Colruyt en Carrefour Market.

LEESTIP >>> Jumbo vindt plekje in Lommel

Dat schrikt de nieuwkomer niet af: “Oostende heeft potentieel: er zijn enerzijds de inwoners en toeristen. Bovendien bevinden we ons hier op een drukke invalsweg, vlakbij Gistel en Ichtegem. We hebben niet lang moeten nadenken om ons hier te vestigen”, zegt directeur België Peter Isaac aan Het Nieuwsblad. Hij mikt op dertig Belgische winkels tegen het einde van het jaar. Recent zette de retailer een grote stap met de overname van vier Alvo-supermarkten in Boom, Niel, Rumst en Baasrode, die later dit jaar als Jumbo zullen heropenen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis