Jumbo in België

De provincie Antwerpen is opnieuw een Jumbo rijker. Na de Jumbo City aan het Operaplein opent er nu ook een reguliere Jumbo supermarkt in de stad. De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zon 850 vierkante meter, waarop het gevarieerde assortiment helemaal tot haar recht komt. In de nieuwe winkel gaat een enthousiast team van  45 werknemers aan de slag, dat klanten warm zal verwelkomen.

“We zijn enorm verheugd met het resultaat”, stellen Benjamin Fischler en Amir Yarahmadi, ondernemers van Jumbo Antwerpen. “Bij Jumbo Antwerpen komen klanten niet gewoon boodschappen doen. Ze krijgen een totaalbeleving aangeboden. Dagelijks zullen we in onze winkel verse en smaakvolle producten aanbieden. Van verse traiteurmaaltijden en versbereide pizzas tot gebraden kip: Jumbo Antwerpen biedt klanten een breed scala van heerlijke en gezonde maaltijden”.

LEESTIP >>> Jumbo België opent zevende winkel in Limburg

Daarnaast hecht de keten veel belang aan een lokaal en Belgisch assortiment. In deze Jumbo zal ook een groot aanbod aan koosjere producten in de rekken liggen. Peter Isaac, managing director van Jumbo België stelt: “Wij willen onze passie voor lekker én gezond eten delen met de inwoners van Antwerpen. Ook hier gaan we immers voor 100% tevreden klanten!” De winkel in Antwerpen zal elke maandag van 12.30 tot 20.00 uur geopend zijn, van dinsdag tot zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en zondag tussen 8u00 en 12.00 uur.

Winkelen zonder zorgen met 7 Zekerheden

De beste service, een buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen: die combinatie maakt van Jumbo een unicum in België en Nederland. Jumbo zet klanten op de eerste plaats, door de 7 Zekerheden, die dag na dag de beste service garanderen: euros goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal.

Boodschappen doen: een totaalbeleving voor elke klant

Jumbo gaat nog een stap verder in haar aanbod: behalve het uitgebreide assortiment aan voedingswaren en non-food, vinden klanten in de nieuwe winkel ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen.

Daarnaast is er ook een veelzijdige bloemenafdeling, waar klanten kunnen kiezen uit verschillende boeketten. Bovendien hebben die stuk voor stuk een versheidsgarantie van 7 dagen. Schittert je boeket geen week? Dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket! “Met deze extra diensten springen klanten met veel plezier binnen bij Jumbo om al hun dagelijkse boodschappen te doen”, licht Peter Isaac verder toe. “Zo willen we een fijne en complete winkelbeleving creëren!”

Belgen vertrouwd maken met Jumbo

Een nieuwe winkel betekent nieuwe klanten, een gegeven dat Jumbo keer op keer als een nieuwe kans blijft beschouwen: “Jumbo biedt klanten niet één, maar véél voordelen aan. Dankzij onze én-én-én-formule weten we steeds meer Belgische klanten te verwelkomen bij Jumbo.”, vertelt Peter Isaac. “Met ons fantastische team, deze mooie locatie in Antwerpen en veel enthousiasme, kijken we de toekomst alvast rooskleurig tegemoet!”
Nieuws
Cirusso Art opent nieuwe tattooshop in Gent Lees meer
Nieuw Belchicken restaurant geopend in Kraainem: Een smakelijke aanwinst voor de gemeenschap Lees meer
Opening Vanden Borre Kitchen Mechelen Lees meer
Group Bruno opent in Gent-Dampoort haar vijfde Bruno Foodcorner in een NMBS-treinstation Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?