Download Gratis uw Franchise startersgids

Jumbo België opent zevende winkel in Limburg

Jumbo breidt uit en opent in Limburg vandaag de deuren van haar zevende winkel in de provincie, die ondertussen al haar zevenentwintigste winkel in België is. Voor de beste service en een buitengewoon groot Jumbo-assortiment aan altijd lage prijzen, kunnen inwoners vanaf vandaag terecht bij het nieuwe filiaal aan de Luikersteenweg 242 te Sint-Truiden. Klanten staan immers altijd op de eerste plaats bij Jumbo. De supermarktketen wil van hen ware fans maken door hun verwachtingen voortdurend te overtreffen.

De zevenentwintigste Jumbo in België

De provincie Limburg is opnieuw een Jumbo rijker. De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1700 vierkante meter, waarop het gevarieerde assortiment helemaal tot haar recht komt. In de nieuwe winkel gaat een enthousiast team van 50 werknemers aan de slag, dat klanten warm zal verwelkomen. “We zijn enorm verheugd met het resultaat”, stellen Jean-Jacques Schols en Helena Giets, zelfstandige uitbaters van Jumbo Sint-Truiden.

“Bij Jumbo Sint-Truiden komen klanten niet gewoon boodschappen doen. Ze krijgen een totaalbeleving aangeboden. Dagelijks zullen we in onze winkel verse en smaakvolle producten aanbieden. Van verse traiteurmaaltijden en versbereide pizza’s tot gebraden kip en belegde broodjes: Jumbo Sint-Truiden biedt klanten een breed scala van heerlijke en gezonde maaltijden. Daarnaast hecht de keten veel belang aan een lokaal en Belgisch assortiment.  Dat sluit immers aan bij hun doel, zo stelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België: “Wij willen onze passie voor lekker én gezond eten delen met de inwoners van Sint-Truiden. Ook hier gaan we immers voor 100% tevreden klanten!” De winkel in Sint-Truiden zal elke maandag van 13.00 tot 20.00 uur geopend zijn, van dinsdag tot zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en zondag tussen 8.00 en 12.00 uur. 

LEESTIP >>> Jumbo opent vijfde winkel in West-Vlaanderen en zesentwintigste Belgische Jumbo winkel in Veurne

Winkelen zonder zorgen met 7 Zekerheden 

De beste service, een buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen: die combinatie maakt van Jumbo een unicum in België en Nederland. Jumbo zet klanten dan ook altijd op de eerste plaats. Daarom belooft de keten hen 7 Zekerheden, die dag na dag de beste service garanderen: euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal.  

Boodschappen doen: een totaalbeleving voor elke klant

Jumbo gaat nog een stap verder in haar aanbod: behalve het uitgebreide assortiment aan voedingswaren en non-food, vinden klanten in de nieuwe winkel ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Daarnaast is er ook een veelzijdige bloemenafdeling, waar klanten kunnen kiezen uit verschillende boeketten. Bovendien hebben die stuk voor stuk een versheidsgarantie van 7 dagen. Schittert je boeket geen week? Dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket! “Met deze extra diensten springen klanten met veel plezier binnen bij Jumbo om al hun dagelijkse boodschappen te doen”, licht Peter Isaac verder toe. “Zo willen we een fijne en complete winkelbeleving creëren!”  

Belgen vertrouwd maken met Jumbo

Een nieuwe winkel betekent nieuwe klanten, een gegeven dat Jumbo keer op keer als een nieuwe kans blijft beschouwen: “Jumbo biedt klanten niet één, maar véél voordelen aan. Dankzij onze én-én-én-formule weten we steeds meer Belgische klanten te verwelkomen bij Jumbo.”, vertelt Peter Isaac. “Met ons fantastische team, deze mooie locatie in Sint-Truiden en veel enthousiasme, kijken we de toekomst alvast rooskleurig tegemoet!” 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis