Download Gratis uw Franchise startersgids

Johnny’s Burger Company opent 42e vestiging en verkoopt tegenwoordig ook pizza’s

Johnny’s Burger Company (JBC) ontwikkelt zich in een rap tempo en opent binnenkort een nieuwe vestiging in Wassenaar. Medio juni zal de nieuwe en tevens ‘Company Owned’ store in Wassenaar feestelijk worden geopend. Hiermee keert JBC oprichter Tarek Cherkawi terug naar de roots van zijn bedrijf. Daar waar het in 1992 allemaal begon.

In 1992 opende Cherkawi Senior Johnny’s Pizza aan de Rijksstraatweg 362. Dit was één van de eerste pizza bezorgrestaurants in Nederland. Heel wat jaren later, 30 om precies te zijn, keert JBC in exact hetzelfde pand terug. Om deze reden zal er een feestelijke opening plaats vinden met bijpassende deals.

De 42e vestiging krijgt een moderne inrichting waar de huisstijl van Johnny’s Burger Company in terug te vinden is. Johnny’s Burger Company was het eerste concept dat zich geheel richtte op het afhalen en bezorgen van hamburgers en is nu de snelst-groeiende burger bezorg formule van Nederland.

Een andere grote ontwikkeling is dat Johnny’s Burger Company gaat starten met het verkopen van pizza’s. Door het verbreden van hun assortiment hoopt Johnny’s Burger Company een bredere doelgroep aan te spreken. De verbreding van het assortiment wordt doorgevoerd bij alle Johnny’s Burger vestigingen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis