Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

IKKS : Nieuw op Franchise.be

Sterk in zijn imago en representatief voor een echte levensstijl, lanceerde IKKS zijn eerste damescollecties in 1999 met hernieuwd succes bij elke collectie.

Een resoluut ambitieus merk met een sterk ontwikkelingspotentieel, IKKS ontwerpt en verdeelt confectiekleding en Premium-accessoires zowel in Frankrijk als internationaal, dankzij zijn dynamisch en innovatief netwerk van winkels.

IKKS geeft de voorkeur aan natuurlijke materialen en authentieke looks. Zowel gedurfd als chic speelt het merk met modecodes en vermaakt het zich met de laatste trends.

GENERAL STORES IKKS

In overeenstemming met deze levensstijl heeft IKKS zijn eigen General Stores gecreëerd om al zijn collecties te verdelen: kinderen, vrouwen en nu mannen en adolescenten.

UW IKKS-FRANCHISE

Op basis van haar ervaring biedt IKKS u de mogelijkheid om voor u het meest geschikte samenwerking op te zetten en zo een actief distributienetwerk te integreren.

IKKS zoekt partners om haar ambities te realiseren, haar distributienetwerk uit te bouwen en een IKKS-winkel te openen volgens het concept van het merk.

Zo profiteert u van een efficiënte logistiek, commerciële voordelen en dagelijkse ondersteuning. U profiteert ook van de sterke IKKS-communicatie.

IKKS richt zich op steden en verzorgingsgebieden met meer dan 20.000 inwoners, met een pand van minimaal 70 m² en op locatie A1.

Na een winkelmodel en specifieke bedrijfsmethodes te hebben ontwikkeld, traint de IKKS-franchise haar nieuwe leden in al deze aspecten en biedt hen gedurende de hele levensduur van hun winkel de ondersteuning van een solide, efficiënt en dynamisch merk.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis