Ubiway

Ik ben een huisvrouw, ik heb mijn carrière in de wacht gezet - nu wil ik plezier maken!

Het is niet altijd gemakkelijk om een professionele carrière van hoog niveau te combineren met een perfecte beschikbaarheid voor de kinderen. Het is een moeilijke keuze waar vele vrouwen tegenwoordig mee worstelen.

Ofwel doe ik geen toegevingen op professioneel vlak en moet ik accepteren dat ik er niet altijd ben voor mijn kinderen, of hun zorg aan anderen uitbesteed. Ofwel herzie ik mijn professionele ambities om mij voornamelijk toe te wijden aan deze kritieke eerste levensjaren van mijn kinderen. Het is in beide gevallen een echt zware beslissing.

En zelfs als de situatie ietwat verbetert, zijn het nog steeds de vrouwen die zich als eersten deze cruciale keuzes opleggen.

Vele vrouwen kiezen voor de professionele opoffering, wat onder meer het gebrek aan vrouwen in de hogere functies van bedrijven of aan het roer van hun eigen bedrijf verklaart. Ook als dat betekent dat ze tijdelijk moeten stoppen met werken of een deeltijdse functie moet kiezen.

Op een dag worden de kinderen zelfstandiger en komen deze vrouwen terug op de werkvloer om zichzelf volledig te realiseren op professioneel niveau. Het is niet eenvoudig om de achterstand in een bedrijf in te halen. De plaatsen zijn vaak reeds ingenomen.

Wat is de belangrijkste motivatie van de meesten van deze vrouwen? Iets bereiken dat hun voldoening geeft, dat staat voor echte passie en een enorme bron van plezier biedt. Kortom: ze willen plezier maken!

Ze hebben jarenlang veel tijd en enorm veel energie gestoken in het creëren van de meest aangename, warme, praktische en stevige leefomgeving voor hun eigen gezin.

Ze kennen alle troeven die leiden tot een eenvoudiger leven, de dagelijkse rompslomp verminderen en de quality time ten bate komen. Kortom, die leiden tot het welzijn van het gezin.

Zolang ze gevoel hebben voor interieurdesign en hierop wensen voort te bouwen, hebben ze het ideale profiel om hun levenservaringen met leeftijdsgenoten te delen. En als het puntje bij paaltje komt, kunnen ze net zo goed hun droom waarmaken om hun eigen interieur-ontwerpbedrijf te creëren met de ondersteuning van de know-how van een merk. Dit laat hen toe zoveel mogelijk tijd bij hun klanten door te brengen thuis, in het hart van de woning.

Dit is het voorstel van RAISON Home, leider in de verkoop van keukens en interieurinrichting aan huis. Laten we het samen hebben over een beroep die je een pak plezier biedt !  

30 minuten


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis