Eye Wish - Banner Februari - April

IJsjesketen Capoue zoekt Vlaamse franchise partners

IJsketen Capoue, goed voor 13 vestigingen in Brussel en Wallonië, heeft grote uitbreidingsplannen en zoekt (Vlaamse) franchisenemers.

Merchtem

Nog voor de zomer zou de eerste Vlaamse ijsboetiek van Capoue de deuren openen in Merchtem. Daar ontbreekt nog enkel de vergunning. Op termijn mikt de keten echter op een 80-tal filialen in heel het land, schrijft Made in Vlaams-Brabant. Daarom is ze nu naarstig op zoek naar franchisenemers.

LEESTIP >>> Ambachtelijke gelukmaker : de nieuwe droomjob bij Capoue

“We zoeken mensen die écht op het terrein werken en die hun eigen zaak willen runnen zonder daarom hun concept te moeten uitvinden. Ze moeten zelfstandig willen zijn en over een minimum aan eigen middelen beschikken om hun project tot een goede einde te kunnen brengen”, zegt Pierre Boseret die namens Capoue de expansie begeleidt.

Sinds 2016 is de ijsjesfabrikant in handen van Ignace de Ribaucourt en Antoine de Peyerimhoff. Naast ijs biedt de keten ook andere lekkkernijen zoals pannekoeken en gebak. Vorig jaar kwamen er meer dan 500.000 klanten over de vloer. Het bedrijf, met hoofdzetel in Evere, stelt een 30-tal mensen tewerk.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis