Joyn - 18/01/21-18/04/21

Het Vanden Borre Kitchen netwerk breidt uit met een nieuwe franchise winkel

Er staat geen maat op Vanden Borre Kitchen, de specialist in gepersonaliseerde keukens! De franchise keten is ontstaan uit de samenwerking tussen FDB international (Franchise Business Division) Europees marktleider in de distributie van uitgeruste keukens, en Vanden Borre, de marktleider op het gebied van elektrotoestellen en multimedia.

Het Vanden Borre Kitchen netwerkt telt er een nieuwe winkel bij waardoor het totaal aantal verkooppunten op 13 komt te staan. De nieuwkomer opende zijn deuren in Sint-Niklaas, recht tegenover Waasland Shopping Center. De verschillende expokeukens zullen de toekomstige klanten inspireren voor hun toekomstige projecten.

Doorgewinterde franchisenemer

Eric Simoens, de nieuwe franchisenemer van Vanden Borre Kitchen Sint-Niklaas, heeft er meer dan 25 jaar saleservaring op zitten, waarvan zeven in de verkoop van keukens. Eric zal verzegeld worden van twee kitchen experts: Sally en Marylin. En die hebben er alvast zin in! Koken en keukens zijn dan ook één van hun grootste passies. De ene volgde een opleiding in het vak, de andere bouwde haar ervaring met de jaren op.

Het team staat nu klaar om de klanten in de beste omstandigheden te ontvangen en biedt een onberispelijke service, onder meer dankzij de garantie van de laagste all-in prijs voor een 100% gepersonaliseerde keuken.

LEESTIP >>> Een 12e franchise winkel van Vanden Borre Kitchen heeft zijn deuren geopend in Gosselies

Praktische informatie

  • Het verkooppunt is gelegen in de Kapelstraat 115, 9100 Sint-Niklaas ∙ Opening: 24 december 2020
  • Men kan er terecht van maandag tot zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur
  • Bel voor meer info naar het nummer 03 535 05 60
  • Maak een afspraak via de website: www.vandenborrekitchen.be

Meer informatie nodig over Vanden Borre Kitchen?

Contacteer Laurent Coenen via email: lcoenen@fbd-group.com of via telefoon: 0493 27 57 77


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis