Registreren

Group Bruno : Nieuw op Franchise.be

Het begon allemaal op 28 april 1988 toen Giuliano en Angelo Bruno een tankstation opstarten op de Hasseltweg te Genk. De andere broers en zus hadden dezelfde ambitie en al vlug was de naam Bruno een gevestigde waarde in de bedrijfswereld. Ondertussen is er een groot netwerk van bemande service stations verspreid over heel Belgisch Limburg.

Verder bouwend op het succes van Bruno Service Stations hebben we ook andere activiteiten ontwikkeld en geoptimaliseerd, zoals Bruno Foodcorner, Bruno Mazout, Bruno Carwash, Bruno Car Rental en Bruno Safe Parking. Al deze activiteiten worden centraal gecoördineerd door Group Bruno vanuit het hoofdkantoor te Genk.

Sinds 2006 worden alle vestigingen zelfstandig uitgebaat door franchisenemers. De concepten beheren en onderhouden is nu een van de taken van de grondleggers van Group Bruno.


Reageren


Reacties

  • gurmeet kaur

    ik ben geinterseerd om een brunos uit te baten. ik heb zelf al 2 jaar gewerkt in brunos als bakkerij bediende en werkte ook in de shop. daarom heb ik de ervaring en de nodige informatie. de eigen inbreng is ook geen probleem.

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis