Sinds enkele jaren is bubble tea bij ons niet meer weg te denken. Het van oorsprong Taiwanese drankje heeft dan ook alles om te bekoren: kleurrijk en met de typische kleine bubbels.

Ter gelegenheid van de opening in Brugge op zaterdag 8 juli om 13 uur zullen de eerste 100 nieuwsgierigen een gratis bubbelthee met de beroemde tapioca-parels aangeboden krijgen. Tevens zullen er spectaculaire Leeuwendansen worden opgevoerd.

Van Taiwan naar Brugge

Het verhaal van Gong cha begint in 1996 in Taiwan. Oprichter Wu opende er zijn eerste theewinkel. Het merk wordt snel 'the talk of the town'. Iedere dag staan mensen in de rij om de theevariaties te ontdekken. Kort daarna beslist Wu om meerdere winkels te openen, met dezelfde kwaliteitsvolle recepten.

In minder dan twee jaar heeft Gong cha 250 winkels over heel Aziƫ. Niet veel later is de keten ook aanwezig in Australiƫ, de Verenigde Staten, Mexico, Canada en Engeland. Gong cha is daarmee het snelst groeiende theemerk ter wereld. Vandaag de dag worden de kwaliteitsdrankjes in meer dan 1.900 winkels in 20 landen aangeboden.

LEESTIP >>> Ondernemer Adlane Draou wil met Gong Cha de Benelux en Frankrijk veroveren

Eeuwenoud vakmanschap

In het oude China betekende 'Gong cha' het aanbieden van thee aan de keizer als eerbetoon. In de winkel van Wu wordt de thee bereid volgens het vakmanschap van een echte theemeester. Deze ambachtelijke waarden zijn nog steeds leidend voor het merk en bepalend voor het succes vandaag.

In elke winkel vind je het eeuwenoude vakmanschap terug: een perfecte balans tussen de hoeveelheid water en theeblaadjes, de temperatuur, de infusietijd, en de garnituur.

100 mogelijke combinaties

Dankzij de talrijke keuzemogelijkheden zijn meer dan 100 combinaties beschikbaar. Zo zijn er verschillende soorten dranken: originele thee en milk tea, zowel warm als met ijs, fruitthee, smoothies en koffie, waaraan je een topping kan toevoegen zoals de kleurrijke tapioca-parels (bubbles) of melkmousse van kokosmelk bijvoorbeeld. Daarna bepaal je zelf de hoeveelheid suiker en/of ijs voor jouw persoonlijke thee.
Nieuws
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Voor welke aspecten kan u best expertise gebruiken bij het starten van uw franchise zaak Lees meer
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Is het nu een geschikt moment om te ondernemen met een franchise concept Lees meer
Cirusso Art opent nieuwe tattooshop in Gent Lees meer
Jumbo versterkt basis voor toekomstige duurzame groei Lees meer
Bruno Foodcorners verdeelden al 2.000.000 euro cash geld de voorbije 5 maanden Lees meer
Valenta blijft ook in de zomer op volle toeren draaien! Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?