Eat Salad - April / Mei 2022

Getuigenis van Simon, Midas franchisenemer in Leuven: "Hier had ik eerder aan moeten denken!"

Als Simon beter geïnformeerd zou zijn geweest over franchising, zou hij dit 30 jaar geleden al hebben gedaan.

Simon begon zijn professionele carrière in 1992 als monteur. Vier jaar later kon hij aan de slag als monteur bij Midas in Leuven. Daarna groeide hij door naar winkelbediende en zelfs winkelmanager. Totdat Midas in 2010 contact met hem opnam. Het hoofdkantoor van Midas deed hem toen een uitzonderlijk aanbod en stelde hem voor om franchisenemer te worden. Dus nam Simon in 2010 de zaak in Leuven over.

“Ik ken het bedrijf van binnen en van buiten”

Daar hij er nu al 25 jaar werkt, kent Simon het bedrijf Midas door en door. Hij is zich zeer bewust van het concept, de reikwijdte en de manier van werken en weet dus goed van aanpakken. Hij weet dat hij kan vertrouwen op Midas om de marketing van zijn zaak te ondersteunen. Ook bij de leveringen van het nodige materiaal en bij de opleidingen van zijn personeel krijgt hij veel bijstand.

LEESTIP >>> De Midas franchise in Ukkel, een familiezaak van Ismaël en Adnane

“Hulp bij de lancering”

“Anderzijds, is het ook erg gemakkelijk en vlot om franchisenemer te worden als je het concept van Midas niet goed kent. Al deze ondersteuning in marketing, leveringen en training is een heel groot pluspunt. Midas helpt ook bij de lancering van de zaak zodat je het Midas-concept volledig onder de knie hebt”, weet Simon ons nog te zeggen.

“Ik had vroeger moeten beginnen!”

Als Simon terugkijkt op zijn carrière, is er slechts één iets dat hij zou veranderen. "Als ik had geweten dat het franchiseconcept zoveel voordelen heeft, was ik er 30 jaar geleden mee begonnen!", zegt hij enthousiast. "Je moet niet aarzelen, gewoon doen! Als je een kans als deze krijgt, moet je een risico nemen en de opportuniteit nemen. Je hebt er enkel voordeel aan."


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis