Johnny's Burger - Juni/Juni/Augustus

Franchisegevers workshop : De verzoening tussen franchising & omni channel verkoop

Franchise Business Club België en Franchise.be organiseren op vraag van verscheidene franchisegevers een workshop over de integratie van online verkoop en uw huidige franchise netwerk. Noteer alvast deze interessante workshop met stip in uw agenda die door gaat in Gent op 5 april vanaf 13.30 u.

De huidige verkoopskanalen en bedrijfsprocessen blijven evolueren. Waar enkele jaren geleden nog geen sprake was van omni-channel verkoop bij vele franchise concepten is het vandaag de dag niet meer weg te denken. Vele franchisenemers zien dit als een gevaar op hun eigen business, verscheidene franchisegevers krijgen tegenkanting van hun franchisenemers. Gedurende deze workshop zoeken we samen met collega Franchisegevers naar oplossingen en best practices.

“Een uiterst interessante workshop voor Franchisegevers en Masters over het integreren van uw omni channel verhaal in uw huidig Franchise model”.

De rijkdom van deze workshop ligt grotendeels in de uitwisselingen tussen de deelnemers die bestaan uit Franchisegevers en Experten uit de Franchisewereld.

Programma :

  • Toelichting door Meester Carmen Verdonck Altius : De juridische aspecten van omni channel bij franchise overeenkomsten
  • Bespreking van de omni-channel (r)evolutie van Game Mania Franchise
  • Ronde tafel en verdere uitwisselingen tussen de (master) franchisegevers

Prijs :

Gratis voor Leden van de Franchise Business Club en Franchise.be klanten

Gratis voor 1e bezoek aan Franchise Business Club

Algemene toegang : 50 €

Inschrijven* :

https://www.eventbrite.be/e/franchise-workshop-de-verzoening-tussen-franchising-online-verkoop-tickets-57805149759?ref=estw

*De plaatsen zijn beperkt om voldoende waarde te creëren tijdens de workshop

Adres :

Franchise.be

Kerkstraat 108

9050 Gent

België

 

Voor verdere vragen kunt u contact nemen met Nick Boury op +32 475 608012


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis