ixina - Juni 2022

ALTIUS

ALTIUS

Het advocatenkantoor ALTIUS brengt de kennis en ervaring van ruim 65 gespecialiseerde advocaten samen in de praktijkgroepen Corporate/M&A, Commercial & Competition, ICT, Intellectual, Property, Employment & Pensions, Real Estate & Regulatory, Banking & Finance en Dispute Resolution om haar Belgische en internationale cliënten op de meest doeltreffende manier juridisch te ondersteunen bij alle aspecten van hun bedrijfsactiviteiten. ALTIUS biedt haar cliënten niet alleen creatief advies op maat, maar begeleidt ze ook bij lokale en internationale transacties, onderhandelingen, bemiddeling en procesvoering.

ALTIUS heeft een bijzonder uitgebreide ervaring en expertise inzake franchise en distributie in een Belgische en internationale context. Het Commercial & Competition team adviseert cliënten bij het opstarten en de verdere uitbouw en ontwikkeling van complexe distributienetwerken en franchisesystemen en dit met oog voor hun specifieke commerciële belangen en een bijzondere expertise inzake alle hiervoor relevante wetgeving, zoals onder meer het Belgische en Europese mededingingsrecht, recht inzake distributie, franchise, agentuur, verkoop op afstand, marktpraktijken en e-commerce.

Het Dispute Resolution team van ALTIUS is gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van commerciële geschillen (voor de rechtbanken en in arbitrage). Wij vertegenwoordigen Belgische en buitenlandse cliënten ook in internationale conflicten en staan de andere praktijkgroepen van het kantoor bij voor hun geschillenbeslechting.

ALTIUS werkt nauw samen met het fiscaal advocatenkantoor Tiberghien. Uitgebreidere informatie is te vinden op www.altius.com.

Informatie


Avenue du Port 86C B.414 -
1000 Bruxelles Belgium

Tel:+32(0)2 426 14 14
Fax :+32(0)2 426 20 30
Email : info@altius.com.
Website : www.altius.com.

Personne de contact : Carmen Verdonck - Alexander Hutsebout
Functie :Partner, Commercial & Competition Department –Partner, Dispute resolution Department
E-mail voor ontvangst kandidaten :carmen.verdonck@altius.com  alexander.hansebout@altius.com
Activiteitensector : juridische diensten

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis