Download Gratis uw Franchise startersgids

Foodmaker-maaltijden van Dagelijkse Kost verkrijgbaar bij Delhaize

Na de lancering van een maaltijdboxenservice, lanceren Foodmaker en chef-kok Jeroen Meus nu ook kant-en-klare gerechten bij Delhaize.

Jeroen Meus en Lieven Vanlommel, de baas van Foodmaker en StarMeal, hebben veel gemeen: hun leeftijd (ze zijn geboren in 1978), hun opleiding aan de befaamde hotelschool Ter Duijnen in Koksijde, hun ondernemersgeest, hun relaxte en non-conformistische houding, en hun missie: consumenten aansporen om vers, lekker en evenwichtig voedsel te eten. De twee mannen kennen en waarderen elkaar. En ze hebben al eerder samengewerkt.

In de restaurants van Foodmaker worden gerechten geserveerd die zijn ontwikkeld door Jeroen Meus, die ook recepten voor StarMeal heeft ontworpen. Ze durfden het al aan om samen een maaltijdboxformule te lanceren via Foodmaker in 2013, toen deze nu groeiende markt nog niet volwassen was.

Maar hun samenwerking wordt nu ook uitgebreid naar supermarkten, want vanaf vandaag introduceert Delhaize, de keten waarmee Foodmaker een langdurige samenwerking heeft, drie nieuwe kant-en-klare gerechten die exclusief bereid werden door Foodmaker en gebaseerd zijn op recepten van Jeroen Meus. De maaltijden vloeien voort uit het idee om de klant te laten genieten van "Dagelijkse kost bij je thuis". Terwijl de maaltijdboxen ontworpen zijn voor 4 personen, zijn deze maaltijden te koop voor 2 personen.

De gerechten worden bereid volgens de filosofie van de twee partners: ze worden gemaakt in de Foodmaker-keukens en hebben veel groenten als basis, met de beste ingrediënten en natuurlijk, dus zonder additieven of geraffineerde suikers, en met Nutri-Score A of B. De prijs bedraagt 14,99 euro per schotel. Eerder premium dus, maar de dubbele portie zal fans minder afremmen dan de maaltijdboxen voor 4 personen.

Het gamma bestaat uit gevulde paprika’s met Griekse pasta, pasta met geroosterde bloemkool, pancetta en peterseliepesto, en groentelasagne met vier kazen. De gerechten zijn vanaf vandaag beschikbaar in alle Delhaize-supermarkten in België en bij een groot deel van de zelfstandige Delhaize winkels (Proxy, AD's, Shop & Go).


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis