Beobank - Februari-April

ESPRIT : Grow with us

Het ESPRIT franchise concept biedt een mono-brand store business model met een sterke en duurzame samenwerking tussen ESPRIT en de franchisenemer.

Een Franchise samenwerking met Esprit betekent meer dan een samenwerking. Het is een Partnership waarin wij zo veel mogelijk zullen doen om u te “ontzorgen”. Op alle vlakken hebben wij, op basis van jarenlange ervaring, de expertise in huis om u te ondersteunen, maar ook om taken van u over te nemen. Of het nu gaat om de juiste selectie te maken uit het assortiment, het operationeel ondersteunen van de winkels, Visual Merchandising of op cijfermatig gebied.

Met twaalf hoofd collecties per jaar is er constante vernieuwing van het productaanbod in de winkel.  Hierdoor blijft de investering laag en zorgen we voor een hogere rentabiliteit. Met een positionering als Premium Lyfestyle brand spreekt ESPRIT een brede doelgroep aan.

Voor diverse locaties in België zijn wij op zoek naar Franchise Partners voor onze Premium Lifestyle formule.

De locaties die wij, onder andere, op dit moment beschikbaar hebben zijn: Brasschaat, Genk, Turnhout, Nieuwpoort, Roeselare, Sint Denijs, Lokeren en Kapelle.

LEESTIP >>> De toekomst van de mode is nu: ReImagine

Het benodigd eigen vermogen bedraagt 30% van de totale investering. De totale investering is €900,- per m² (shop contribution is bespreekbaar). Op basis van een winkeloppervlakte van 250 m2 zou, met een investering van €70.000, vanaf het eerste jaar al een rendement behaald kunnen worden van €50.000

Bent u geïnspireerd geraakt en klaar voor een langdurige en succesvolle Partnership?

Contacteer ons!

retail.partnership.benelux@esprit.com

Onze Franchise Area Managers willen graag met u kennismaken en samen met ons team, bestaande uit business analisten en vastgoedbeheerders kunnen wij u ondersteunen in het maken van een business case.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis