Monard Law - Webinar 01 juni 2023 NL

Een franchisenemer worden van verschillende winkels, is mogelijk bij Heytens

De jaren volgen elkaar snel op en zijn vergelijkbaar voor het Heytens netwerk.  Na 2021 te hebben afgesloten met de opening van de franchise in Annemasse, begint 2022 met ander goed nieuws.

Sasha von Berg, sinds 2018 franchisenemer van de Heytens winkel in Waterloo, heeft op 1 januari 2022 de Heytens winkel in Halle, gelegen in het Vlaamse gewest, overgenomen als franchisenemer. De 2 winkels liggen op minder dan 30 km van elkaar, zodat deze nieuwe multifranchisenemer zijn 2 filialen in de beste omstandigheden kan beheren.

WAAROM EEN MULTI-FRANCHISE BEGINNEN ?

Multi-franchising of multi-winkel is een interessante optie voor beide netwerken:
Het betrekken van franchisenemers bij de expansiestrategie maakt een snellere groei en een
groter geografisch bereik mogelijk. Dit terwijl wordt geprofiteerd van het professionalisme en de ervaring van een bewezen ondernemer, terwijl multi-franchisenemers, naast het vervullen van hun ondernemersambities, vaak een hogere gemiddelde omzet en winstgevendheid per vestiging rapporteren dan die welke worden gerapporteerd door franchisenemers die één enkel verkooppunt uitbaten.

ER ZIJN TWEE MOGELIJKHEDEN OM EEN MULTI-WINKEL TE BEGINNEN :

De franchiseformule met meerdere winkels biedt vele voordelen. U beschikt al over de knowhow van Heytens en u kent het ecosysteem perfect, zodat de nieuwe vestiging sneller operationeel en rendabel is.

Er zijn twee mogelijkheden om een multi-winkel te beginnen :

  • Een bestaande winkel overnemen
  • Een nieuwe winkel openen

LEESTIP >>> Heytens versterkt netwerk met nieuwe franchisewinkel in Sint-Pieters-Woluwe

ENKELE REGELS VOOR EEN SUCCESVOL PROJECT :

Enkele regels zijn essentieel voor het succes van een project met meerdere winkels :

  • Weten hoe u zich moet omringen met de juiste mensen: een uitstekende winkelmanager of verantwoordelijke aanwerven aan wie u bepaalde taken in het volste vertrouwen kunt toevertrouwen. Omring jezelf met een team waar je elke dag op kunt rekenen.
  • Nabijheid : De winkels moeten geografisch dicht bij elkaar liggen, zodat zij gemakkelijk en regelmatig kunnen worden bezocht.

En vergeet niet dat een Heytens-franchisenemer in de eerste plaats een verkoper is, betrokken bij zijn of haar winkels : de mens in het hart van het project !

Als ook u ondernemersambities hebt en uw onderneming wilt ontwikkelen, zijn er veel mogelijkheden voor u. Aarzel niet om contact op te nemen met Annick Slos om uw project te bespreken.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis