Big Fernand - Banner September-November 2022

Een franchise Carrefour Market nieuwe generatie opent haar deuren in Dour

De Carrefour Market opent op 30 juni haar deuren in Dour. De winkel ‘nieuwe generatie’ onderscheidt zich met een zeer volledig en gevarieerd aanbod en een aangename indeling voor de klant. De Carrefour Market van Dour is een weerspiegeling van de Act For Food-strategie van Carrefour die als doel heeft het beste toegankelijk te maken voor iedereen.

De winkel is gelegen aan Rue de la Corderie 1 in Dour en bevindt zich op minder dan 1 kilometer van de festivalweide van Dour Festival (dat dit jaar niet doorgaat). Deze nieuwe Market heeft een oppervlakte van 1200m². Aan het hoofd staan de twee franchisepartners Ludovic Gostiaux en Pauline Bonduaeux die zowel residentiële klanten als voorbijgangers verwelkomen. Hun winkel is namelijk gelegen aan een nieuwe rotonde die aangelegd is nabij een retailpark met 14 verschillende retailers.

Dankzij haar gevarieerd en uitgebreid aanbod voldoet de Carrefour Market in Dour aan alle dagdagelijkse behoeften van klanten. De Market geeft een prominente plaats aan verse groenten en fruit. Naast een ruime keuze aan nationale merkproducten, biedt de winkel ook een breed bio-assortiment en producten van lokale producenten aan. Om het aanbod te vervolledigen worden beenhouwerij- en traiteurproducten, zoals onder andere gebraden kip en verse pizza’s aan een bedieningstoog aangeboden. Vers brood wordt ter plaatse gebakken en er is ook een sapcentrifuge. Tot slot, biedt de winkel cadeaukaarten en bloemen aan.

Wanneer de sanitaire maatregelen het opnieuw toelaten, kunnen klanten in het Carrefour café genieten van een koffie. Een microgolf zal ook ter beschikking gesteld worden aan de klanten.

De Market heeft een ruime parking en er is optie tot thuislevering.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis