Registreren

Delitraiteur, een uniek franchise concept in België opent zijn 40ste verkooppunt in Ekeren

Delitraiteur opent zijn 40e verkooppunt !  Het Belgische merk laat zijn 30ste verjaardag dus niet onopgemerkt voorbijgaan.  Vanaf vrijdag 11 juni neemt Delitraiteur met veel plezier zijn intrek in de Kapelsesteenweg 77 in Ekeren.  Het is meteen de tweede vestiging in de regio van Antwerpen.

Het concept is uniek in België. Delitraiteur, specialist in maaltijdoplossingen, biedt meer dan 300 mogelijkheden aan (verse bereide maaltijden, ter plaatse klaargemaakte sandwiches, ...), maar ook een uitgebreid en vernieuwend gamma voedingsartikelen en een restaurantzone waar klanten kunnen genieten van hun favoriete producten.

Al 30 jaar werkt het merk bij voorkeur met Belgische ondernemers en producenten. Onze partners groeien met ons, en wij groeien met hen.

En er valt nog meer te ontdekken, zoals ons Belgisch vlees verrijkt met omega 3, een assortiment fruit & groenten samengesteld door onze aankoper Sacha, een reeks kazen gerijpt door kaasmeester Julien Hazard, ...

We maken ook het verschil door te werken aan een meer ecologisch verantwoorde politiek, waarbij we de beste oplossingen zoeken voor het welzijn van de planeet.

We staan (bijna) altijd klaar om de smaakpapillen van onze klanten te verwennen, want we zijn 7 dagen op 7 open van 7u tot 22u – feestdagen inbegrepen.

Op elk moment van de dag gaat het Deli-team onder leiding van Lindsey met plezier aan de slag.

We make ready to eat enjoyable and responsible

Delitraiteur is een Belgische onderneming die behoort tot de groep Louis Delhaize en telt 40 verkooppunten in België (waarvan 4 Eat&Go in de stations van Brussel Centraal & Luik) en 1 in het groothertogdom Luxemburg (Strassen). De meeste winkels worden gerund door franchisenemers.  De volgende geplande opening is Schilde (september 2021).


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis