Download Gratis uw Franchise startersgids

Delhaize breidt samenwerking met Decathlon uit

Vanaf vandaag biedt Delhaize een dertigtal populaire producten van Decathlon aan in al zijn supermarkten. Klanten krijgen ook de mogelijkheid om hun gespaarde SuperPlus-punten om te ruilen voor aankoopbonnen van de sportwinkelketen.

Proefproject

De samenwerking bouwt voort op een proefproject vorig jaar, waarbij een selectie van Decathlon-producten werd aangeboden in enkele Delhaize-supermarkten. Gezien het succes van de actie, krijgt ze nu een vervolg.

De komende twee weken zullen 31 van de meest verkochte Decathlon-producten, zoals voetballen, goals en badmintonrackets, ook te vinden zijn in alle Delhaize-supermarkten en in de deelnemende Proxy en AD Delhaize winkels in Belgiƫ. Beide partners plannen in het kader van hun samenwerking nog meer acties deze zomer.

LEESTIP >>> Delhaize Westland volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept

Waardebon

Klanten van de supermarktketen zullen hun SuperPlus-punten voortaan ook kunnen inwisselen voor aankoopbonnen van Decathlon. Het is de eerste externe partner van het getrouwheidsprogramma. Tot nu toe konden de punten enkel omgeruild worden bij Delhaize zelf en bij bol.com, dat deel uitmaakt van Ahold Delhaize. Wie 500 punten spaart, ontvangt een bon ter waarde van 5 euro.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis