Hulp bij juiste franchiseconcept

De ontwikkelingsplannen van franchise De Broertjes uitgelicht

De Broertjes is een familiale onderneming met een uniek concept: onbeperkt en seizoensgebonden gerechten uit een wereldkeuken, in een huiskamersfeer waar gezelligheid en persoonlijke bediening centraal staan.

De restaurants zijn zeer succesvol. Voor de twee etablissementen is geen reclame gemaakt, behalve via mond-tot-mondreclame, en toch is het cliƫnteel in zeer korte tijd sterk toegenomen. Ondanks een opening tijdens de coronacrisis en de komende energiecrisis, zijn de twee etablissementen nog nooit zo snel volgeboekt geweest. Klanten weten dat ze goed zullen eten, goed bediend zullen worden en dat de sfeer er gezellig is.

Om dichter bij de klanten te komen en deze unieke ervaring aan meer mensen te kunnen bezorgen, zal De Broertjes haar concept uitbreiden over heel Vlaanderen. Met 30 vestigingen zullen zij aan de behoeften van de klanten kunnen voldoen en zal elk etablissement een succes worden.

Natuurlijk moet het concept van De Broertjes hetzelfde blijven. De kwaliteit en de verscheidenheid van de gerechten, de efficiƫntie van de keuken en de klantvriendelijkheid moeten evenzeer aanwezig blijven. De uitbaters geloven in dit concept omdat het zich al bewezen heeft en gewaardeerd wordt. De ervaring moet even positief blijven voor de klanten, zodat zij na een aangename avond tafelen tevreden naar huis gaan.

Elk etablissement moet groot genoeg zijn om plaats te bieden aan minstens 140 personen. Een uitgebreide menukaart vereist natuurlijk een grote keuken met vijf fulltime koks. Zo is het al berekend in Kapellen en Willebroek, de bestaande restaurants van De Broertjes. Hier bleek dat het concept zeer rendabel is vanaf 140 plaatsen, hetgeen kan worden aangetoond met cijfers en een draaiboek. De uitbaters kunnen dan ook toekomstige franchisenemers helpen bij het inrichten. Er kan advies worden gegeven over de plaatsing van de zitplaatsen en de opstelling van de keuken.

Voor deze ontwikkelingsplannen zijn de uitbaters logischerwijze opzoek naar kandidaat franchisenemers. Als het concept op juiste wijze wordt gevolgd, maakt de franchisenemer zes maanden na de opening gemakkelijk winst. Zo doet de franchisenemer niet alleen iets wat hij leuk vindt, maar brengt hij ook een concept tot leven waarin hij gelooft en biedt hij zijn klanten een gezellige avond die hen zal bijblijven.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis