Midas - Maart

De Broertjes Franchise

De Broertjes

Informatie De Broertjes Franchise

De Broertjes is een familiale onderneming met een uniek concept: onbeperkt en seizoensgebonden gerechten uit een wereldkeuken, in een huiselijke sfeer waar gezelligheid en persoonlijke bediening centraal staan.

De Broertjes restaurants zijn opgericht met een duidelijk doel voor ogen: klanten moeten een topavond beleven! Dat betekent dat het eten lekker moet zijn, het aanbod gevarieerd, de sfeer warm en de bediening perfect.

Het concept is zo opgezet dat iedereen aan tafel echt bezig is. Op je placemat staan ongeveer een zestigtal gerechten, waarvan iedereen er per ronde twee mag kiezen. Uiteraard kan dit de hele avond herhaald worden. Het idee werd bedacht uit de ergernis van de eigenaars over klanten die tijdens het eten hun mobiele telefoon gebruikten. Met dit concept zijn mensen van 0 tot 100 jaar bezig met gezelligheid en lekker eten. Bovendien kan ieder eten wat hij of zij wil, ongeacht de grote van de groep.

Ondanks de grote zalen, die plaats bieden aan meer dan 140 klanten, zijn de uitbaters van De Broertjes erin geslaagd de restaurants een huiskamersfeer te geven. Dit maakt het mogelijk accessoire-muren te maken. Of je nu met 2 of 20 personen komt, je dineert altijd in een warme en gastvrije omgeving.

Bij De Broertjes ligt de nadruk ook op persoonlijke bediening. Klanten weten wie hen bedient en bij wie ze moeten bestellen, ze zullen altijd met de glimlach worden ontvangen. De recensies van de twee restaurants bewijzen dat dit loont. Klanten hechten hier, terecht, veel belang aan.

Aangezien de klant de hele avond wordt verwend met onbeperkt veel gerechten, moet de menukaart dit ook weerspiegelen. Met een menu van 60 tot 70 gerechten, dat vijf keer per jaar verandert, is er voor elk wat wils. Dankzij deze verscheidenheid kunnen mensen hun voedseluniversum uitbreiden.

Kortom, de doelstelling bij De Broertjes is duidelijk. De klant moet een unieke en sfeervolle avond hebben beleefd, met persoonlijke bediening en een volle buik. Het wordt een zeer communicatieve en leerzame avond huiselijk tafelen.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

HoReCa

Activiteit

Restaurant met wereldkeuken in variatie van kleine gerechtjes

Type franchise

Full Franchise

Franchise sinds

2022

Franchiseinformatie

Contractduur

9 jaar

Training

Volledig opleidingstraject voor elke franchisenemer

Verzorgingsgebied

Min. 50.000 inwoners

Locatie omschrijving

Restaurant met grote keuken van min. 150 m2 op een drukke invalsweg met voldoende parkeermogelijkheden

Gemiddeld aantal FTE

4

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Groepsaankoop bij erkende leveranciers

Totale investering

250.000 - 300.000 €

Gemiddelde omzet per vestiging

1.2 miljoen €

Instapkosten

25.000 €

Benodigd eigen vermogen

100.000 €

Royalties en andere bijdragen

5 % + 1 % bijdrage marketing fonds

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

2

Benodigd aantal m2

150 m2

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen De Broertjes Franchise


Nieuws over De Broertjes
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis