Adopt - Juli/Augustus/September 2022

Côté Sushi zet zijn expansie voort met de eerste opening van het jaar

Côté Sushi zet zijn expansie voort met de opening van een restaurant in de Shopping Promenade - Coeur Alsace, gelegen op 6 Boulevard des Enseignes, 67116 Reichstett.

"Na twee openingen in Metz en Nancy willen we onze ontwikkeling in het oosten voortzetten met de opening van een restaurant in Reichstett en zeer binnenkort nieuwe openingen in Strasbourg Centre en Mulhouse." zegt Emmanuel Taïb, de oprichter van Côté Sushi.

OP DE WINKELPROMENADE - COEUR ELZAS, EEN ONDERDOMPELING IN DE NIKKEI WERELD

Eenmaal door de deur worden Reichstetto-bewoners uitgenodigd om in het Nikkei-universum van het merk te duiken dankzij een chique jungle-decoratie. Ze zullen op hun bord de klassiekers van de Japanse gastronomie vinden naast creatieve fusionrecepten die typisch Nikkei zijn voor een culinaire ervaring "van Japan tot Peru".

OVER COTE SUSHI

Côté Sushi is een franchise dat gespecialiseerd is in de Japanse en Peruaans geïnspireerde Nikkei-keuken. De Nikkei-culinaire kunst, die nog weinig bekend is in België, is het resultaat van de ontmoeting tussen twee gastronomische culturen: de Japanse keuken, technisch en nauwkeurig, en de Peruaanse keuken, exotisch en pittig.

Grensoverschrijdend en geïnterpreteerd door de chef-koks van grote sterrenrestaurants en door de chefs van streetfood-tafels, heeft de Nikkei zichzelf geleidelijk laten gelden als een culinaire identiteit door zichzelf te profileren als een echte gastronomische trend op wereldschaal.

Bij Côté Sushi is de keuken pop en levendig. Kleurrijk en exotisch, de creaties laten het gehemelte sprankelen en nemen het buiten de gebaande paden voor een expresreis tussen Japan en Peru.

Côté Sushi werkt vandaag samen met grote chef-koks die gespecialiseerd zijn in dit universum om steeds meer gastronomische en verfijnde gerechten aan te bieden. Het merk is nu aanwezig via 39 restaurants in heel Frankrijk en Luxemburg.

Côté Sushi is op zoek naar franchisenemers met een passie voor de Nikkei-keuken om hun netwerk in België uit te bouwen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis