Registreren

Côté Sushi Franchise

Côté Sushi

Informatie Côté Sushi Franchise

Een stukje geschiedenis ... Aan het begin van de 20e eeuw landden Japanse immigranten, gestimuleerd door een groot migratiebeleid, aan de kusten van de Stille Zuidzee. Gevestigd in Peru, eigenden ze zich heel snel de ingrediënten van het land toe door ze subtiel te associëren met Japanse culinaire technieken, de Nikkei-keuken was geboren.

Sinds 2007 ontwikkelt Côté Sushi zijn netwerk van restaurants die gespecialiseerd zijn in deze authentieke en smakelijke keuken. Côté Sushi betekent in Frankrijk DE Nikkei-restaurantketen bij uitstek, een smaakvolle combinatie van de Japanse en Peruaanse keuken. Côté Sushi nodigt u uit om de combinatie van deze twee culturen te ontdekken die heeft geleid tot een kleurrijke, pittige en smaakvolle keuken.

VAN JAPAN ... NAAR PERU

- Het menu van Côté Sushi is geïnspireerd op de Nikkei-keuken die Japanse en Peruaanse smaken combineert om onze klanten kleurrijke, smakelijke en exotische recepten te bieden.
- Naast traditionele Japanse gerechten (sushi, maki, sashimi, chirachi ...), biedt onze menukaart creatieve warme gerechten zoals Donburi en specifieke Nikkei-fusionrecepten (ceviche, tiradito, sambabroodjes, Nikkei-kommen).
- Ook bieden wij een ruim aanbod aan Poké en lunchmenu's.

COTE SUSHI, EEN TRENDY EN TOEGANKELIJK CONCEPT:

- Een merk met 10 jaar ervaring met 37 restaurants in Frankrijk en exponentieel groeiend (opening van een 10-tal restaurants in 1 jaar).
- De Coté Sushi-ervaring is ontworpen rond een trendy en origineel concept: de Nikkei-keuken; van de klantbeleving op de website tot de sfeer in het restaurant.
- Producten die kwaliteit en innovatie garanderen en die tegen betaalbare prijzen worden verkocht.
- Het ontbreekt de historische chef van Coté Sushi, Ngo Vu, niet aan creativiteit en het hele jaar door worden door samenwerkingen en of ter gelegenheid van de release van nieuwe menu's nieuwe producten gelanceerd.
- Het merk wil zijn eigen Nikkei-concept democratiseren door middel van verschillende samenwerkingen die het hele jaar door worden opgezet.
- Er is ook een reeks afhaal- en levermogelijkheden beschikbaar om te antwoorden op de wensen van de klanten.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

HoReCa

Activiteit

DE Nikkei restaurantketen, een smakelijke combinatie van de Japanse en Peruaanse keuken

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

2011

Franchiseinformatie

Contractduur

7 jaar

Training

Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer

Verzorgingsgebied

50.000 inwoners

Locatie omschrijving

Centrale ligging, A1-locatie

Gemiddeld aantal FTE

10-12

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

100% exclusif Côté Sushi

Totale investering

Vanaf €250.000

Gemiddelde omzet per vestiging

Tussen €800.000 en €2.000.000 na twee jaar

Instapkosten

€30.000

Benodigd eigen vermogen

Vanaf €100.000

Royalties en andere bijdragen

5% operationele bijdrage 2% marketing bijdrage

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

25

Aantal buitenlandse vestigingen

37

Aantal franchise vestigingen

12

Benodigd aantal m2

70m2

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Côté Sushi Franchise


Nieuws over Côté Sushi
  • Côté Sushi : Nieuw op Franchise.be
    Côté Sushi : Nieuw op Franchise.be

    Een stukje geschiedenis ... Aan het begin van de 20e eeuw landden Japanse immigranten, gestimuleerd door een groot migratiebeleid, aan de kusten va...

250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis