Download Gratis uw Franchise startersgids

Côté Sushi : Nieuw op Franchise.be

Een stukje geschiedenis ... Aan het begin van de 20e eeuw landden Japanse immigranten, gestimuleerd door een groot migratiebeleid, aan de kusten van de Stille Zuidzee. Gevestigd in Peru, eigenden ze zich heel snel de ingrediënten van het land toe door ze subtiel te associëren met Japanse culinaire technieken, de Nikkei-keuken was geboren.

Sinds 2007 ontwikkelt Côté Sushi zijn netwerk van restaurants die gespecialiseerd zijn in deze authentieke en smakelijke keuken. Côté Sushi betekent in Frankrijk DE Nikkei-restaurantketen bij uitstek, een smaakvolle combinatie van de Japanse en Peruaanse keuken. Côté Sushi nodigt u uit om de combinatie van deze twee culturen te ontdekken die heeft geleid tot een kleurrijke, pittige en smaakvolle keuken.

VAN JAPAN ... NAAR PERU

- Het menu van Côté Sushi is geïnspireerd op de Nikkei-keuken die Japanse en Peruaanse smaken combineert om onze klanten kleurrijke, smakelijke en exotische recepten te bieden.
- Naast traditionele Japanse gerechten (sushi, maki, sashimi, chirachi ...), biedt onze menukaart creatieve warme gerechten zoals Donburi en specifieke Nikkei-fusionrecepten (ceviche, tiradito, sambabroodjes, Nikkei-kommen).
- Ook bieden wij een ruim aanbod aan Poké en lunchmenu's.

COTE SUSHI, EEN TRENDY EN TOEGANKELIJK CONCEPT:

- Een merk met 10 jaar ervaring met 37 restaurants in Frankrijk en exponentieel groeiend (opening van een 10-tal restaurants in 1 jaar).
- De Coté Sushi-ervaring is ontworpen rond een trendy en origineel concept: de Nikkei-keuken; van de klantbeleving op de website tot de sfeer in het restaurant.
- Producten die kwaliteit en innovatie garanderen en die tegen betaalbare prijzen worden verkocht.
- Het ontbreekt de historische chef van Coté Sushi, Ngo Vu, niet aan creativiteit en het hele jaar door worden door samenwerkingen en of ter gelegenheid van de release van nieuwe menu's nieuwe producten gelanceerd.
- Het merk wil zijn eigen Nikkei-concept democratiseren door middel van verschillende samenwerkingen die het hele jaar door worden opgezet.
- Er is ook een reeks afhaal- en levermogelijkheden beschikbaar om te antwoorden op de wensen van de klanten.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis