Door en voor consumenten

In naam van het voltallige team van Carrefour België mocht CEO Geoffroy Gersdorff de award donderdagavond 8 februari persoonlijk in ontvangst nemen: “Deze erkenning weerspiegelt de continue inspanningen van onze medewerkers en franchisepartners om de lat hoog te leggen op het vlak van kwaliteit, winkelervaring, diversiteit en duurzaamheid. We willen oprecht al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en waardering. Over een boost gesproken om hun verwachtingen te blijven overtreffen!”

Waarom Carrefour ? ​

Volgens de studie wist Carrefour zich te onderscheiden en het hart van de Belgische consument te veroveren door een aantal unieke troeven uit te spelen:

Aanbod

Dankzij een bijzonder uitgebreid productassortiment voldoet Carrefour aan de uiteenlopende behoeften van nagenoeg al haar klanten.

Act for Food

Via dit programma gaat Carrefour voluit voor een duurzame voedselstransitie en een lagere ecologische voetafdruk.

Met concrete acties om de beste voeding voor iedereen toegankelijk te maken.

Koopkrachtacties

Via wekelijkse promoties en permanent lage prijzen – op onder meer bio- en lokale producten – draagt Carrefour actief bij aan de koopkracht van consumenten.

LEESTIP >>> Franchisenemer Frederic Van Landeghem: “We voelen ons enorm gesteund door Carrefour”

Hoe verloopt de verkiezing

Het logo Gekozen Winkelketen van het Jaar is een initiatief van POY Operations. Dat is de organisatie achter Gekozen Product van het Jaar, Gekozen Merk van het Jaar en Gekozen Huismerk Product van het Jaar.

De laureaten worden volledig onafhankelijk bepaald via een uitgebreide studie door het onderzoeksbureau NielsenIQ. Daar hebben eind vorig jaar maar liefst 15.000 Belgische consumenten aan deelgenomen.

Een vertrouwd keurmerk

Al sinds 1987 is Gekozen Product van het Jaar niet meer weg te denken uit de winkelrekken. Intussen is het uitgegroeid tot een vertrouwd keurmerk dat ruim 7 op de 10 Belgen een leidraad biedt bij hun dagelijkse boodschappen. Het logo en zijn afgeleiden zijn ook internationaal doorgebroken. Vandaag de dag vind je ze in bijna 40 landen.
Nieuws
franchisenemer.jpg
België voorloper in de bescherming van de franchisenemer Lees meer
Bezoldiging VDL
Spelregels voor bezoldigingen van bedrijfsleiders Lees meer
Het Belgische QSRP lanceert Dunkin' in Frankrijk Lees meer
Opening van CAVAVIN in Brussel Schuman Lees meer
ixina: innovatie en duurzaamheid in de keukensector Lees meer
Vanbreda Risk & Benefits : Expert van de week Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?