Heytens - Mei 2022

Capoue, de specialist in artisanale versnaperingen, nam op vrijdag 27 en zaterdag 28 november 2020 deel aan de virtuele beurs georganiseerd door Franchise.be

Een initiatief dat vooral gewaardeerd gezien de huidige situatie en waardoor we toekomstige ondernemers konden ontmoeten die op zoek waren naar nieuwe franchise uitdagingen. Als de context bijzonder moeilijk is in de horeca, blijft het een feit dat bij een franchiseformule de ondernemer vertrekt van echte data, knowhow en een formule die het jaar 2020 heeft overleefd.

Voor Capoue was het een gelegenheid om uit te leggen dat we een "Covid-proof" formule gebruiken en dat zelfs als de salons gesloten bleven tijdens de lockdown-maanden, onze take-away-formule profiteerde van een uitzonderlijk seizoen.

In de video-interviews die we hadden, wilden 5 kandidaten echt verder gaan, waarvan één contact eindigde in een "live" bezoek binnen 24 uur in een Capoue die ondanks de temperatuur van rond de 5° aan veel klanten aan het verkopen was.

De dagelijkse opvolging door Louis Himpe was buitengewoon professioneel. We voelen in het Franchise.be-team een ​​oprechte wens om oplossingen te vinden om franchising in België te promoten. Goed gedaan en bedankt.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis