Voor Capoue was het een gelegenheid om uit te leggen dat we een "Covid-proof" formule gebruiken en dat zelfs als de salons gesloten bleven tijdens de lockdown-maanden, onze take-away-formule profiteerde van een uitzonderlijk seizoen.
In de video-interviews die we hadden, wilden 5 kandidaten echt verder gaan, waarvan één contact eindigde in een "live" bezoek binnen 24 uur in een Capoue die ondanks de temperatuur van rond de 5° aan veel klanten aan het verkopen was.
De dagelijkse opvolging door Louis Himpe was buitengewoon professioneel. We voelen in het Franchise.be-team een oprechte wens om oplossingen te vinden om franchising in België te promoten. Goed gedaan en bedankt.
In de video-interviews die we hadden, wilden 5 kandidaten echt verder gaan, waarvan één contact eindigde in een "live" bezoek binnen 24 uur in een Capoue die ondanks de temperatuur van rond de 5° aan veel klanten aan het verkopen was.
De dagelijkse opvolging door Louis Himpe was buitengewoon professioneel. We voelen in het Franchise.be-team een oprechte wens om oplossingen te vinden om franchising in België te promoten. Goed gedaan en bedankt.
Nieuws

Voor welke aspecten kan u best expertise gebruiken bij het starten van uw franchise zaak
Lees meer

Is het nu een geschikt moment om te ondernemen met een franchise concept
Lees meer
Delitraiteur: een uniek, menselijk en toekomstgericht concept
Lees meer
Belchicken opent haar eerste restaurant in Italië
Lees meer
Q8 wordt een digitale marktplaats voor lekker eten
Lees meer
“Discipline, hard werken en geduld: het recept om door te groeien bij Domino’s Pizza”, Jonathan Franchise Developer
Lees meer