Heytens

Bricks 4 Kidz : Nieuw op Franchise.be

Bricks 4 Kidz gebruikt LEGO® blokken om een leuke en praktijkgerichte leer- en bouwervaring te bieden gericht op STEM-concepten (Science, Technology, Engineering & Mathematics). Bricks 4 Kidz-programma's omvatten een "Fun-to-Learning"-spectrum. Dit betekent dat sommige programma's meer gericht zijn op creatief vrij bouwen en gebaseerd zijn op innovatieve activiteiten met een popcultuurthema.

Andere programma's zijn meer op leren gericht en bieden een meer op onderwijs gerichte ervaring waarin STEM- en architectuurconcepten zijn verwerkt. Waar een programma ook op het spectrum valt, kinderen zullen zeker leren en plezier hebben!

Bricks 4 Kidz biedt een uitgebreid en flexibel aanbod aan, met meer dan 25 thema-eenheden met elk 6 modellen en lessen. Dat zijn meer dan 150 lessen! Lessen kunnen flexibel worden gepresenteerd, passend bij het leerjaar. Instructeurs kunnen hun lespresentatie aanpassen aan verschillende leerdeadlines en aandachtspunten.

In Bricks 4 Kidz-lessen zijn instructeurs actief betrokken bij de beleving van elk kind. Kinderen krijgen de tools en informatie die ze nodig hebben, daarna worden ze aangemoedigd om hun eigen ontdekkingen te doen, uitdagingen te overwinnen, problemen op te lossen, hun creativiteit te uiten en out-of-the-box te denken... allemaal terwijl ze leren en bouwen!

KERNWAARDEN VAN BRICKS 4 KIDZ

  • Elke dag is een avontuur en elk kind is een ontdekkingsreiziger.
  • De leeromgeving moet ontspannen en leuk zijn.
  • Problemen oplossen is leren.
  • Nieuwsgierigheid wordt sterk aangemoedigd.
  • Initiatief wordt uitgenodigd.
  • Zelfexpressie en creativiteit worden gevierd.
  • Lessen leren STEM-concepten (Science, Technology, Engineering en Math).

Bricks 4 Kidz is ook gespecialiseerd in de organisatie van vakantiekampen, verjaardagen, schoolevenementen, teambuildings en ouder-kindworkshops.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis