Yves Rocher - Q4 2021

Belisol : Franchise in de kijker

Eugène Alen en Guy Lambin openden een eerste Belisol-showroom op 5 augustus 1977 in Brussel. Niet lang daarna kwam er ook in Hasselt een toonzaal, en nog wat later in Antwerpen.  Al vlug won onze expertise aan populariteit en Belisol kwam rond 1993 in een stroomversnelling terecht. Alsmaar meer ambitieuze medewerkers wilden deze groei ondersteunen, ook in het buitenland.

Vandaag zijn er in België, Nederland en Frankrijk al meer dan tachtig showrooms. Belisol heeft reeds het vertrouwen gewonnen van duizenden klanten. Dagelijks plaatst Belisol ramen en deuren bij maar liefst 150 gezinnen. Nog steeds met evenveel passie voor het vak, kwaliteit en de klant.

Belisol is dé naam als het gaat om ramen en deuren in pvc, aluminium en hout. Belisol levert exclusieve modellen die afgestemd zijn op de wensen van de klanten en die voldoen aan de strengste normen voor kwaliteit, functionaliteit, esthetiek, helderheid, ventilatie, veiligheid en geluidswering. En dat met een concurrerend prijskaartje. Omdat in de ogen van Belisol ook de regels van de kunst onontbeerlijk zijn voor perfecte ramen en deuren, zorgt Belisol altijd zelf voor de plaatsing volgens vooropgestelde normen die garant staan voor een feilloze kwaliteit.

Franchise-systeem

De franchisenemer is het gezicht van de franchiseonderneming en werkt zeer actief mee aan het optimaliseren van het marktaandeel van Belisol. Natuurlijk doet hij/zij dit met behulp van het bewezen Belisol-concept. De franchisenemer is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid van de Belisol franchisevestiging in een exclusieve regio. Hij/zij maakt hierbij gebruik van de uitgangspunten van de franchiseformule. De internationale bekendheid van Belisol, in combinatie met uw lokale inspanningen, resulteren in een optimaal georganiseerde, rendabele activiteit.

Wie zoeken we?

Onze ideale partner heeft een goede opleiding genoten (minimaal hogeschoolniveau) en is in staat om op termijn leiding te geven aan een team van 10 medewerkers. U heeft bovendien meer dan 5 jaar ervaring als leidinggevende in een organisatie, een sterk ontwikkeld commercieel gevoel en de ambitie om winsten te realiseren.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis