Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Albert Heijn zoekt 500 collega’s met ‘vacaturerek’

Bij de opening van z’n 59ste Belgische winkel pakt Albert Heijn uit met een nieuwigheid: een winkelrek waarin de openstaande jobs van de retailer te vinden zijn.

Stevige groei

Woensdagochtend opende een 1500 vierkante meter grote Albert Heijn supermarkt de deuren in Ninove. Het is de eerste winkelopening van 2021 voor de retailer en de tweede voor ondernemer Gianni Daems, die vorig jaar ook al de succesvolle Albert Heijn op de Kouter in Gent opende. “Ninove ontbrak lange tijd op onze winkelkaart. Deze winkel is voor ons een belangrijke strategische zet: het is de eerste stap om deze regio stilaan blauw te kleuren,” zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België.

LEESTIP >>> Albert Heijn op de Kouter in Gent gaat open

De supermarktketen pakt in Ninove uit met een nieuwigheidje: het ‘vacaturerek’. Dat is een winkelrek waarin de openstaande jobs van het bedrijf te vinden zijn. Het team in Ninove is voorlopig compleet maar in de regio én in de rest van Vlaanderen zoekt Albert Heijn nog nieuwe collega’s, wel 500 in totaal, voor alle mogelijke functies, van supermarktmanagers tot mensen die de thuisleveringen in goede banen leiden. Het ‘Shop je job’ rek is vanaf nu te vinden in vijf winkels: naast Ninove ook in Gent, Hasselt, Antwerpen en Zaventem. Vanaf volgende week toert het vacaturerek door Vlaanderen. Het Belgische winkelnetwerk van Albert Heijn gaat ook dit jaar nog stevig groeien. “Tegen eind 2021 staan we weeral een stap dichter bij de 100 winkels waar we voluit voor gaan,” luidt het. 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis