DAUMUS

Albert Heijn op de Kouter in Gent gaat open

Heerlijke winkel in monumentaal pand.  Een supermarkt in een voormalige bank: het is eens iets anders. Om 7 uur deze ochtend ging Albert Heijn op de Kouter in Gent open. Met wachtenden voor de deur. Het is de derde winkel in de binnenstad van Gent voor Albert Heijn. “Het is een heerlijke supermarkt geworden in een monumentaal pand op een bijzondere locatie,” zegt ondernemer Gianni Daems. “Er is permanent beweging op de Kouter. De wijk vraagt ook expliciet naar deze winkel die staat voor een verrassend assortiment, persoonlijke service én Hollandse prijzen.”

“We hebben het hart van de Gentenaar al veroverd met onze andere winkels in de stad,” zegt de Gianni Daems. “Onze formule slaat aan. Meer zelfs: we worden actief gevraagd en verwacht op andere plekken in de stad. Met deze winkel spelen we in op die vraag. We zijn ervan overtuigd dat buren en passanten zin hebben in deze Albert Heijn. Niemand anders combineert een verrassend assortiment, topservice en hele scherpe prijzen zo goed als wij.”

“Dit is een fantastische locatie. We zetten een prachtige winkel neer op één van de meest gekende pleinen van Gent,” zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “Albert Heijn op de Kouter onderstreept het succesparcours van onze formule in Gent. Al onze winkels doen het goed, we groeien fors, onze medewerkers werken graag bij ons én de Vlaming omarmt onze formule. We werden eerder dit jaar door de consument uitgeroepen tot meest gewaardeerde supermarkt van Vlaanderen. Dat is een fantastisch compliment waaraan we elke dag opnieuw werken.” 

Scherpe prijzen, lekker veel vers en een fantastisch ‘on the go’ aanbod. Albert Heijn Gent Kouter wil dé winkelplek worden voor buren en passanten. Naast een breed assortiment met extra veel vers tegen hele scherpe prijzen, pakt de winkel uit met een mooi ‘on the go’ aanbod. Dat komt net achter de ingang te liggen. Op het menu staan koffie, warme snacks, slaatjes en verse sushi.

Iedereen feest mee. Tijdens de openingsweek is er heel wat te beleven. Zo vallen er via een actie op sociale media 4 elektrische fietsen te winnen. Eerste bezoekers (+18) worden extra verwend met een gratis product: een lekkere fles cava. Onze feestelijke steltenlopers delen kerstkaarten uit aan de ingang. Zo genieten ook voorbijgangers mee.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis