Download Gratis uw Franchise startersgids

Albert Heijn krijgt nieuwe Belgische topman

Wissel aan de top bij Albert Heijn in België: algemeen directeur Luc de Baets geeft de fakkel door aan huidig commercieel directeur Raf van den Heuvel.

Terug naar Nederland

Vanaf 1 augustus gaat Van den Heuvel Albert Heijn België leiden: hij neemt de taken over van Luc de Baets, die sinds 2014 algemeen directeur was. De Baets trekt nu terug naar Nederland en verlaat Ahold Delhaize. "Ik ga mijn carrière afronden bij Albert Heijn. Ik neem nu eerst een lange vakantie. Er komt vast een nieuwe, spannende uitdaging op mijn pad", vertelt De Baets. Hij was meer dan zestien jaar lang – mits een korte onderbreking – directielid bij de supermarktketen.

"Onder leiding van Luc is Albert Heijn uitgegroeid tot een geliefde supermarkt onder de Vlamingen. Wij zijn hem dankbaar voor het sterke fundament waar AH België vandaag op staat en wensen hem het allerbeste voor de toekomst", aldus CEO Marit van Egmond.

“Volgende fase van groei”

Opvolger Van den Heuvel is zelf een Belg en vandaag commercieel directeur bij Albert Heijn België. De Antwerpenaar is er ook al sinds de opstart van AH België in 2010 bij. "Met Raf is de volgende fase van groei in goede handen. Hij is vanaf de start betrokken bij AH in België en kent de klanten, ondernemers en medewerkers als geen ander. Wij wensen hem alle succes in zijn nieuwe rol", verklaart Van Egmond.

Albert Heijn benadrukt bovendien nog eens de ambitie om in de komende jaren dertig tot vijftig nieuwe winkels te openen. Vandaag heeft de ‘challenger’ 43 supermarkten in België.

Bron : Retail Detail


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis