Download Gratis uw Franchise startersgids

Yves Rocher-franchiseketen verder in opmars in België

Als franchisegever en wereldwijde schoonheidsketen is de Yves Rocher-franchise ook in België in volle expansie met zijn winkel netwerk en bevestigd daarmee zijn status van marktleider in de beauty sector.

In de afgelopen maanden is de Yves Rocher-franchise aanzienlijk geëvolueerd. Er zijn nieuwe winkels geopend en andere zijn uitgebreid. Daarnaast vonden overnames door franchisenemers plaats op verschillende locaties in België.

Zo werd de Gent-Zuid-winkel overgenomen door mevrouw Anne Devos, reeds een multi-franchisenemer met 3 winkels in Vlaanderen. De winkel in Diest werd overgenomen door mevrouw Peggy Van Criekingen, reeds franchisenemer in Leuven.

Ook in het zuiden van het land zijn diverse veranderingen doorgevoerd. De winkel in UCCLE Bascule werd overgenomen door franchisenemer Tizziana Pettinéo. De winkel in Visé werd overgenomen door mevrouw Catherine Dengis, reeds franchisenemer in Herstal. Tenslotte werd de Westland Shopping winkel in Anderlecht overgenomen door onze franchisenemer uit Elsene, mevrouw Nadia Amiai.

Yves Rocher heeft momenteel een groot aantal vestigingen in België, die stuk voor stuk door goed begeleide franchisenemers worden geëxploiteerd. Dit is ook meteen een grote kracht van Yves Rocher: met een goed onderbouwd contract, uitgebreide training en voortdurende ondersteuning voor franchisenemers zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste franchiseconcepten in de verkoop van cosmeticaproducten.

Ook de toekomstplannen van Yves Rocher zijn veelbelovend: 2 andere winkels worden voor de zomer weer in franchise gegeven en ook de rest van 2019 ziet er goed uit.

Wat een geweldige manier om de 60e verjaardag van het merk te vieren! Heb je ook interesse als zelfstandige in de schoonheidssector? Neem dan hieronder een kijkje.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis