Yves Rocher - Q4 2021

World Options : Nieuw op Franchise.be

World options is een specialist in het organiseren van transport (pakketten, express en pallets) voor het KMO, zowel nationaal als internationaal. Na een sterke Internationale groei in Nederland, Engeland, Australië en Singapore is het klaar om met zijn unieke franchise formule de Belgische markt te veroveren.

World Options is wereldwijd actief en heeft lucratieve contracten gesloten met grote vervoerders als TNT, DPD, DHL, etc. Hierdoor biedt World Options transport oplossingen voor de klanten tegen uiterst scherpe voorwaarden. Via het online platform kan de klant eenvoudig voorkeuren invoeren zoals snelste vervoer, beste prijs of een bepaalde transporteur. Een ander belangrijk voordeel van World Options is dat het volledige transparantie geeft aan de klant voor wat betreft alle details van de verzending. Sinds de start van World Options in de Belgische en Nederlandse markt heeft het bedrijf een zeer positieve groei ervaren die in 2019 wordt doorgezet.

Meestal beginnen de franchisenemers zonder personeel en vanuit huis, om later mogelijk een kantoorruimte te huren. Meer dan een mobiele telefoon, een laptop en representatieve kleding is immers niet nodig. World Options zoekt vooral mensen met een grote drive om te ondernemen en op flexibele basis een eigen business op te bouwen.

Tot nu toe hebben de franchisenemers een achtergrond in de verkoop, in de transportsector of al een verleden als ondernemer. “Als de honger er maar is”. “De juiste franchisenemers halen er trots uit om iets op te zetten als zelfstandig transport consultant.”

Enthousiast geworden om te beginnen als franchisenemer bij World Options en/of behoefte aan meer informatie?


Reageren


Reacties

  • Arnout Verheyden

    Beste, Goedemorgen, Graag ontvang ik meer en diepgaandere info mbt franchise iov Worldoptions. Mvg Arnout

  • Luis Dos Santos

    Graag meer info hoe opstarten en kost Mvg Luis

  • Ghijsens Dieter

    Kunt u mij meer informatie geven over World Options

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis