Registreren

Wim De Smedt, Vanden Borre Kitchen : "Haal meer uit je professioneel leven!"

Dat het uitdagende tijden zijn zal niemand ontkennen. Aan de verwarring die het coronavirus heeft aangericht hoeft immers weinig te worden toegevoegd. Anderzijds is het ook wel belangrijk om niet enkel te focussen op de donkere en onzekere kanten die deze crisis met zich meebrengt. 

Net zoals tijdens de kredietcrisis in 2008 zien we momenteel eveneens veel mensen de sprong naar het zelfstandig ondernemerschap wagen. Een behoorlijk deel daarvan koos niet helemaal vrijwillig voor deze sprong, ze werden immers ontslagen of vreesden voor een nakend ontslag. Voor velen was het dus de aanzet om werk te maken hun droom gestalte te geven en het heft in eigen handen te nemen.

Waarom zou jij deze stap niet zetten door zelfstandig franchisenemer van Vanden Borre Kitchen te worden? De markt van de inbouwkeukens is immers een zeer dynamische markt waarvan de prestaties de laatste jaren nog verder zijn verbeterd. Na de aankoop van een huis en een wagen, is een investering in de keuken de meest belangrijkste investering voor zowat ieder Belgisch gezin. Anders dan vroeger neemt de keuken nu een meer prominente plaats in het familiale leven in. Deze tendens wordt uiteraard gesterkt door de hoeveelheid aan populaire culinaire televisie programma’s, magazines, websites, … maar ook door nieuwe levensstijlen zoals telewerk, enz… De Belgische keukenmarkt is goed voor maar liefst meer dan € 850.000.000 en de vooruitzichten zijn nog steeds veelbelovend en stellen toekomstige zelfstandige ondernemers in staat om met een lager risico in deze sector actief te zijn. Ondanks een turbulent en economisch volatiel 2020, slaagt Vanden Borre Kitchen erin nog steeds omzetstijgingen te realiseren.

Wat uw motivaties ook zijn, het belangrijkste om te overwegen wanneer u voor uzelf begint, is of u het alleen wilt doen of een franchisemogelijkheid wilt vinden die bij u past. Hoewel het starten van uw eigen bedrijf vanuit het niets op het eerste zicht aantrekkelijk kan zijn, blijkt investeren in een franchise vaak de veiligste, meest kosteneffectieve en winstgevende optie te zijn, en biedt het veel voordelen op de lange termijn die een onafhankelijke onderneming eenvoudigweg niet kan bereiken. Wie wil starten als zelfstandige en daarbij graag opteert voor de nodige zekerheid, kan kiezen voor franchising bij de meest expansieve en ambitieuze speler op de Belgische markt.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis