Heytens - Mei 2022

Valentino Chocolatier : Nieuw op Franchise.be

Valentino Chocolatier is een bloeiende familiezaak die artisanale, Belgische pralines creëert. In onze heerlijke chocoladecreaties proef je passie, lokale ingrediënten en heel wat kennis van het vak.

Valentino Chocolatier werd opgestart in 1978 en groeide gestaag uit tot een netwerk met 7 eigen winkels en 10 zelfstandige verkooppunten waar je een uitgebreid gamma van verrassende en lekkere chocoladegeschenken vindt.

Ons aanbod van de franchiseformule Valentino Chocolatier

Binnen onze formule bieden wij twee opties aan: Valentino Chocolatier producten verkopen als shop in shop verkooppunt of een eigen Valentino Chocolatier winkel openen in franchise.

- Valentino Chocolatier is binnen onze Belgische markt een steeds bekendere en gesmaakte naam.
- Afhankelijk van de gekozen samenwerkingsformule, bieden wij verschillende product-, service-, winkel- & merkvoordelen die een grote impact hebben op het verkoopspotentieel en de winstgevendheid van de winkel.

Voordelen van onze franchiseformule

Kiezen voor een franchise bij Valentino Chocolatier is kiezen voor een sterk merk en dito product. Artisanale chocolade is geliefd bij jong en oud en vormt het perfecte geschenk. Daarnaast werken we samen als één grote familie. Bij het opstarten van een franchise zullen we je dan ook intensief begeleiden.

Profiel van de ideale franchisenemer

De ideale franchisenemer heeft klantgerichtheid als passie. Je houdt ervan om mensen te helpen bij het vinden van het perfecte geschenk en hebt oog voor de kleine details die een cadeau ‘wauw’ maken. Daarnaast ben je geïnteresseerd in duurzaam produceren, korte keten en het gebruik van lokale ingrediënten.

Diensten aangeboden aan onze franchisenemers

Wij streven naar een positief en flexibel samenwerkingsverband met onze zelfstandige partners. Als partner ben je verantwoordelijk voor het runnen van je eigen winkel. Je geniet wel mee van de expertise en de ondersteuning die door Valentino wordt aangeboden, zoals verschillende product-, service-, winkel- & merkvoordelen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis