Donutello - Banner September / Oktober / November

Thierry Melotte versterkt de RAISON Home franchise

Het gaat sterk en vlug vooruit bij de franchise RAISON Home in België.  Na de aankondiging van de aankomst van een nieuwe franchisenemer, Sébastien Priels, gaat het vandaag over de versterking van de ploeg van de master franchise met de aankomst van Thierry Melotte.

Thierry heeft Handelsingenieur aan ICHEC gestudeerd en heeft 11 jaar ervaring als consultant en auditor bij PWC. Hij heeft een sterke expertise inzake administratief en financieel beheer ontwikkeld alsook op het gebied van projectbeheer en dit hoofdzakelijk in IT. Daarboven,  heeft hij ook sterke competenties verworven op vlak van commerciële prospectie en het coachen van teams.

LEESTIP >>> Creëer je eigen baan na de crisis

Thierry voelde zich steeds meer door ondernemerschap aangetrokken. Hij heeft een 100% belgische alcoholische drank gelanceerd die steeds een groeiend succes kent zowel in België als in het buitenland: Signore (www.signore-distillery.com). Op basis van deze eerste ervaring heeft hij nu beslist PWC te verlaten om zich volledig te besteden aan het opstarten en het ontwikkelen van bedrijven.

Eerste stap : hij versterkt de RAISON Home ploeg als verantwoordelijke voor Business & Partnership Development. Zijn taak bestaat erin om partnership afspraken met publieke organisaties, ondernemingen en bedrijven actief in de bouwsector vast te leggen om zo business opportuniteiten voor onze franchisenemers te genereren.

Hij zal ook de franchisenemers begeleiden bij hun eigen prospectie om hun netwerken binnen hun prioritaire zone te ontwikkelen : voorbereiding van een overtuigende pitch, telefonische prospectie, organisatie van afspraken, afsluiting van wederzijdse aanbevelingen.

De komst van Thierry bevestigt het objectief van RAISON Home: een sterke en permanente ondersteuning aan zijn franchisenemers bieden en zo te zorgen dat ze met hun onderneming succesvol worden.      

Thierry is franstalig van moedertaal, heeft al zijn studies in het nederlands gemaakt en werkt al 11 jaar in een engelstalige omgeving : dit is ook een enorm voordeel om de ambitie van RAISON Home te steunen  en haar netwerk van franchisenemers in heel België verder uit te breiden.

Op lange termijn verlangt Thierry om nieuwe ondernemers te begeleiden bij het opstarten en ontwikkelen van hun bedrijf en met hen zijn ervaring en expertise te delen. Hij zal ongetwijfeld de kans krijgen om zijn methoden aan te scherpen door de RAISON Home-franchisenemers te begeleiden op weg naar succes!


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis