Coldwell Banker - April

Sneakerformule The Athlete's Foot: Nieuw op Franchise.be

The Athlete’s Foot, een internationaal sneakerconcept met ook een uitgebreid assortiment sportlifestyle kleding, gaat voor expansie in België en streeft naar nationale dekking door een uniek franchisemodel aan te bieden gecombineerd met de meest trendy sneakers en sport-lifestyle kleding.

De grootste sportmerken als Nike, adidas, Vans, Puma, Reebok en New Balance kiezen strategisch hoe langer hoe meer voor een beperkt aantal partners die hun collecties op de juiste manier kunnen positioneren. Wil je vandaag als ondernemer een sneakerwinkel starten, dan verwijzen de sportmerken je door naar de grootste spelers in de markt. The Athlete’s Foot biedt met een op maat gesneden franchiseconcept de uitgelezen kans aan ondernemers die een uniek franchisemodel willen combineren met de meest trendy sneakers en sport-lifestyle kleding.

Ben je een geboren ondernemer en heb je interesse in een dynamisch concept in de sportlifestylewereld, dan ben jij misschien wel de kandidaat waar The Athlete’s Foot naar op zoek is. Meerdere regio’s kunnen nog worden ingevuld.

Unieke kans in Brugge:

The Athlete’s Foot zoekt een franchisenemer voor de winkel in de Zuidzandstraat in Brugge. Kandidaten kunnen direct contact nemen met Peter Linskens, General Manager voor The Athlete’s Foot in België, via p.linskens@euretco.com of telefonisch op 0473/182.013.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis