Dienstverleners

REDDY Keukens : "Succes virtuele franchisebeurs geeft aanzet tot meer"

Op woensdag 21 oktober 2020 organiseerde Franchise.be de eerste virtuele franchisebeurs in België, met focus op de keukensector. De belangrijkste franchiseformules uit de sector, waaronder ook REDDY, tekenden present en ontvingen hun kandidaat-franchisenemers tijdens een virtuele meeting.

Dat het zon succesvol event zou worden, durfde wellicht niemand op voorhand te hopen. Maar liefst 70 kwalitatieve profielen van kandidaat-franchisenemers namen deel aan de eerste virtuele franchisebeurs! Na nauwkeurige bevraging door Franchise.be werden kandidaten gefilterd en gekoppeld aan de franchiseformules die bij hen passen. Zo werd de dag van iedere expansiemanager vol gepland met virtuele afspraken voor een vrijblijvende, eerste kennismaking.

Stabiele keukensector

Wat opviel is dat zowel profielen met keukenervaring alsook uit totaal andere branches voor de computer schoven. Als motivatie voor hun keuze voor de keukenbranche, gaven alle kandidaten aan te willen ondernemen in een stabiele sector en daar hoort de keukensector zeker toe. Door de jaren heen is de keuken de belangrijkste ruimte in ieders huis geworden en door het telewerken van de laatste maanden transformeerden vele keukens tot homeoffice.

Ondernemende spirit leeft

Ondanks en misschien net door de economische impact van de lockdown en het virus op vele andere sectoren, stimuleert het belang en de stabiliteit van de keuken als product velen met een ondernemende spirit om de sprong naar zelfstandigheid te wagen. Met de ondersteuning van een franchise en sterke groepering is deze stap bovendien des te gemakkelijker en wordt het risico gedeeld.

Virtual is the new black: boek je persoonlijk e-pero-moment

Het succes van de virtuele beurs heeft REDDY aanzet gegeven om geïnteresseerden verder de kans te geven om virtueel en vrijblijvend informatie te krijgen over het starten van een eigen keukenzaak. Daarom organiseert REDDY de komende tijd wekelijks e-pero’s:
momenten om met een apero aan het scherm kennis te maken met de expansiemanager en de opportuniteiten van REDDY. Je kiest zelf het tijdstip en het drankje uit. Cheers!

Benieuwd of een keukenzaak iets is voor jou?
Boek hier je persoonlijk e-pero-moment:
https://calendly.com/reddy-info/e-pero 

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis