Filta Environmental - Juni/Juli/Augustus

REDDY Keukens nu ook succesvol geopend in Doornik

Ondanks de zomerperiode was de eerste openingsmaand van de nieuwe REDDY-vestiging in Doornik al erg drukbezocht. Op 3 juli openden de deuren van de nieuwste vestiging van de Duitse franchise.

Op 3 juli opende de nieuwste Belgische vestiging van de Duitse succesfranchise REDDY Keukens. De nieuwe winkel kreeg een prominente plaats in de commerciële zoning van Froyennes in de Rue de Roselières. Hiermee heeft een tweede Waalse stad toegang tot Duitse kwaliteitskeukens aan eerlijke en scherpe prijzen.

Jarenlange ervaring als sleutel tot succes

Het team van REDDY Keukens Doornik, met zaakvoerders Franck Prévost en Marie-Hélène Savelon aan het hoofd, is geen onbekende in de keukensector. Franck en zijn verkoopteam blikken terug op jarenlange ervaring en de droom om een eigen keukenzaak te starten, is met de opening van hun REDDY dan ook uitgekomen. En hoe! Meteen in de eerste maand heeft Franck al tal van mooie projecten kunnen waarmaken voor zijn klanten. In ieder project leef ik me uit, het is een passie. Bovendien past de aanpak van REDDY helemaal bij ons: we zijn geen keukenverkopers, maar betrouwbare partners in de realisatie van de droom van onze klanten,zegt Franck enthousiast.

LEESTIP >>> Zelfstandige of franchise?  Tom Declerck combineert beiden

Transparante prijs en verlengde garantie

Een ander belangrijk onderdeel van die aanpak is de nettoprijzen-strategie: geen gegoochel met kortingen, maar prijzen die vanaf het begin voor allen duidelijk zijn, zonder verrassingen,gaat Marie- Hélène verder. Natuurlijk is de Duitse kwaliteit van onze keukens en toestellen ook een troef. Omdat we hiervan overtuigd zijn, geven wij een duidelijk langere garantie dan wettelijk is voorgeschreven aan onze klanten. Hiermee zetten wij in op maximale service en tevredenheid.

Drukbezochte feestelijke openingsmaand

De nieuwste toonzaal brengt 400m2 en 17 keukens vol inspiratie in verschillende stijlen, kleuren en prijsklassen en toont zo de ruime mogelijkheden die REDDY te bieden heeft. In de gezellige lounge geniet je van een drankje terwijl kinderen plezier maken in de kinderhoek. De openingsmaand juli, waarbij iedere bezoeker verwend werd met een feestelijk cadeau, was erg drukbezocht en toont dus aan dat deze REDDY-locatie een schot in de roos is!


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis