Belisol - April/Mei/Juni

REDDY Keukens Franchise start in West-Vlaanderen

Na Antwerpen en Lievegem (tot voor de gemeentenfusie: Waarschoot), weet Duitse keukenformule REDDY nu ook de West-Vlamingen te bekoren met een franchise verkooppunt in Veurne.

REDDY Keukens Veurne wordt de enige in zijn soort in de regio. Eind maart 2019 gaan de deuren in de Pannestraat 221 open voor Duitse kwaliteitskeukens zowel voor grote dromen als voor kleine keukenwensen.

Franchisenemers openen REDDY keukens winkel

REDDY is het franchiseconcept van de MHK Group, de grootste inkooporganisatie op de Europese keukenmarkt, die meer dan 2.800 keukenspecialisten ondersteunt.  Veurnaars Tom Declerck en Reinhilde De Brabandere hebben weliswaar al 2 dochters, maar met hun nieuwe ‘REDDY-kind’ willen ze hun regio mee laten profiteren, zonder ver te hoeven zoeken. Ze hebben allebei jarenlange ervaring in de keukenwereld en de match met REDDY was meteen duidelijk. Samen met de andere collega’s bouwen ze aan een jong en dynamisch netwerk dat streeft naar tevreden klanten die de beste keuken krijgen voor hun budget.

25-jarige bestaan

De nieuwe toonzaal in Veurne opent bovendien onder een gelukkig gesternte, want het is een feestjaar voor REDDY. De meer dan 75 vestigingen verspreid over Duitsland, Nederland, Spanje, Frankrijk en België vieren in 2019 het 25-jarige bestaan van de Duitse succesformule. Daarnaast blaast collega REDDY Lievegem in juni 5 feestelijke kaarsjes uit.

Meer over REDDY Keukens

REDDY is het franchiseconcept van de Duitse inkooporganisatie MHK Group. Met meer dan 2.800 aangesloten keukenspecialisten in 8 Europese landen (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk) en een omzet van meer dan €5,5 miljard, staat MHK Group nu al 38 jaar synoniem voor een solide en dynamische groei. MHK Belgium ondersteunt op heden meer dan 150 aangesloten keukenspecialisten.

Sinds de opening van de eerste REDDY Küchen in 1994 in Duitsland groeide het REDDY-netwerk uit tot een succesvolle Europese formule. Met meer dan 75 vestigingen verspreid over Duitsland, Nederland, Spanje, Frankrijk en België brengt REDDY Duitse kwaliteit voor ieders budget. Dit jaar is het dus feest bij REDDY.

REDDY Veurne is de derde vestiging in België en vormt het startschot van de verdere expansie op de Belgische markt.

Voelt u het kriebelen om ook te ondernemen met REDDY Keukens? Bekijk dan Hier meer informatie over de opportuniteiten van REDDY Keukens Franchise


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis