Gecon

Raison Keukens : Een unieke Franchise opportuniteit op Franchise.be

RAISON Keuken is de Europese marktleider in het verkopen van keukens aan huis. Deze unieke laagdrempelige franchise opportuniteit rekruteert nu Franchisenemers over gans België.

Het concept is uitermate geschikt voor zelfstandige verkopers met affiniteit voor huis inrichting.

Mede door het niet investeren in een winkel is het startkapitaal beperkt waardoor het de franchisenemers toelaat zich uiterst prijs competitief te positioneren met steeds een hoge rentabiliteit. De opstart gebeurt van achter een simpele bureau met afspraak bij de klanten thuis.

Profiel van de kandidaat :

U bent gepassioneerd door stijlvolle huis inrichting en verkoop aan particulieren. U wilt voor eigen rekening werken zonder grote bedragen in een winkel te moeten investeren.

  • De ideale franchisenemer van Cuisines RAISON is verkoopsgericht die ervaring heeft in het omgaan met klanten en steeds klantentevredenheid nastreeft.
  • Idealiter heeft hij/zij eerdere ervaring in de verkoop van huis inrichting (keuken, interieur inrichting, elektrische toestellen, verandas, zwembaden, ...) en/of andere goederen die een hogere investering verwachten.
  • Dit beroep vereist een subtiele luisterbereidheid naar de wensen en aanpassingen van de klant

Heeft u interesse om te starten als zelfstandige keuken verkoper, neem dan HIER contact op met de franchise verantwoordelijke van Raison Keukens België


Reageren


Reacties

  • Simon Nijs

    Beste, Graag uw info / contact. Groeten Simon Nijs simonmnijs@gmail.com 0475/762707

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis