Filta Environmental - Juni/Juli/Augustus

Raison Home: Keukenontwerpers, hoe kun je beter leven door met jouw franchise te starten?

Je bent keukenontwerper in loondienst en werkt in een zelfstandige winkel of een winkelketen. U hebt alle mogelijke stappen gevolgd en denkt erover om met uw franchisebedrijf te starten om te profiteren van een concept dat zich heeft bewezen, en waarmee u uw bedrijf onmiddellijk kunt starten en kunt genieten van permanente ondersteuning.

Het starten van uw bedrijf is een grote beslissing die u moet nemen. Al snel stel je jezelf de vraag: verdien ik genoeg voor de kost? Laten we naar de cijfers kijken.

Uit salarisstudies blijkt dat een keukenontwerper in dienst een gemiddeld maandsalaris heeft van circa € 2.500 bruto, 12 keer uitbetaald + dertiende maand + vakantiegeld. Dit komt neer op circa € 34.625 van het bruto jaarsalaris. De gemiddelde variabele beloning ligt rond de 3%, of bij een jaaromzet van € 500.000 een extra salaris van € 15.000,- wat zeer zwaar wordt belast. Het totaal vertegenwoordigt een bruto jaarsalaris van € 49.625. Uw netto-inkomen is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke en gezinssituatie.

Als u ervoor kiest om uw Raison Home franchisebedrijf te starten en een vergelijkbare jaaromzet te behalen, genereert u een toegevoegde waarde in uw bedrijf van circa € 100.000,- waarover uiteraard ook belasting moet worden ingehouden. U kunt ook een hele reeks kosten (auto, IT-apparatuur, kantoorkosten, enz.) aftrekken die bijdragen aan uw welzijn.

Kortom, u verhoogt uw inkomen aanzienlijk en bouwt geleidelijk waardevolle activa op op de dag dat u uw activiteit wilt beëindigen. En als alles goed gaat, kunt u uw bedrijf natuurlijk laten groeien door mensen aan te nemen die op hun beurt het inkomen en de waarde van uw bedrijf zullen verhogen.

LEESTIP >>> Céline Dubois : zesde franchisenemer die toetreedt tot het Raison Home-netwerk in België

Er blijft de kwestie van de basisinvesteringen. Ook hier biedt de franchise van Raison Home, dankzij het concept zonder showroom, toegang tot ondernemerschap voor een investering die ongeveer 10 keer lager is dan die welke nodig is om een ​​winkel te openen.

Laten we samen even jouw project bespreken


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis