Download Gratis uw Franchise startersgids

Raison Home : Hoe vindt u uw klanten?

Je werkt als verkoper in een winkel met inbouwkeukens, kasten of andere interieurinrichtingen. U wacht meestal tot uw klanten uw showroom binnenkomen en beantwoordt dan aan hun behoeften. U ontdekt het concept van de Raison Home-franchise en u zegt tegen uzelf dat dit concept van thuisverkoop u in staat zou stellen uw droom te verwezenlijken om uw bedrijf te starten met een oneindig lagere investering dan wanneer u uw showroom zou moeten creëren. Uw risico wordt verder verminderd.

Ja maar ? "Als ik geen showroom heb, hoe vind ik dan mijn klanten"? Een taak die je onoverkomelijk lijkt als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Hier is hoe het gebeurt.

Wat de Raison Home-franchise doet om u te helpen. We zijn constant bezig met het ontwikkelen van de website van het merk (waarop u uw eigen pagina heeft) om de bekendheid van Raison Home te vergroten en zakelijke opportuniteiten te genereren. Idem op de Raison Home-pagina's van sociale netwerken (Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest). We zijn aanwezig op verschillende werkaanvragensites en zijn zeer actief in bedrijfsnetwerken waardoor we samenwerkingsovereenkomsten kunnen aangaan met bestekschrijvers (architecten, aannemers, binnenhuisarchitecten, elektriciens, enz.) waarvan u profiteert.

Wat je doet met de steun van de franchise. Je maakt en animeert je persoonlijke pagina's op Facebook, Instagram en Google Mijn Bedrijf (we geven je alle hulp die je nodig hebt om je pagina's te lanceren en te animeren om je community te laten groeien). Je gaat samenwerkingsovereenkomsten aan met lokale voorschrijvers, neemt deel aan bedrijfsnetwerken zoals BNI of aan lokale evenementen.

LEES >>> Raison Home:Keukenontwerpers, hoe kun je beter leven door met jouw franchise te starten?

Het is de combinatie van deze centrale en lokale acties die u in staat stelt om honderd gekwalificeerde contacten per jaar te genereren die u zullen leiden naar het bereiken van uw zakelijke en financiële doelen.

En terwijl u kwaliteitswerk levert, krijgt u steeds meer aanbevelingen van uw tevreden klanten. Er gaat niets boven mond-tot-mondreclame.

Heb je nog nooit geprospecteerd? Geen probleem, we leren het je! Laten we de dialoog aangaan over uw toekomstige Raison Home franchise-ondernemerschapsproject.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis