Heytens - Mei 2022

Raison Home: een zevende franchisenemer in Belgisch Luxemburg

Raison Home, de leider in de verkoop van volledig uitgeruste keukens en interieurinrichting bij de klant thuis, kende logischerwijs een zeer trage start in de uitbouw van haar franchisenetwerk in 2020. Alle geïnteresseerde kandidaten, geconfronteerd met de totale onzekerheid die het begin van de pandemie veroorzaakte, gaven er de voorkeur aan vast te houden aan de zekerheid van hun werknemerscontract in plaats van hun bedrijfsproject te lanceren.

Sindsdien is er veel veranderd! Enerzijds hebben we leren leven met de Covid. Aan de andere kant hebben we kunnen ervaren dat de pandemie heeft geleid tot een enorme ontwikkeling van activiteiten op het gebied van uitgeruste keukens, inloopkasten, badkamers en andere segmenten van woningverbetering.

Resultaat: Raison Home heeft het aantal franchisenemers in 2021 verdrievoudigd, ziet zijn omzet met meer dan 60% stijgen in vergelijking met 2020 en, nog beter, stelt met veel plezier vast dat al zijn nieuwe franchisenemers met succes hun activiteit hebben gelanceerd door hun eerste verkopen vanaf hun eerste maand van activiteit. En begin 2022 verwelkomt Raison Home François Fontaine in zijn netwerk, die zijn activiteit zal toespitsen op Belgisch Luxemburg.

LEESTIP >>> Raison Home : Jean-Marc Lemoine-Melin : van de liftensector naar de keukensector

François Fontaine, heeft meer dan 13 jaar ervaring in ons vakgebied, meer dan 1.000 uitgevoerde projecten tot een goed einde geleid, een enorme expertise verworven door gedurende meerdere jaren het beheer van een showroom in Aarlen te verzekeren waarvoor hij 6 verkopers rekruteerde en opleidde die elk een miljoen per jaar verwezenlijkten. François werkte ook mee aan de lancering van een showroom in Luxemburg.

Zijn komst binnen het Raison Home-netwerk in België, naast een enorme versterking dankzij de ervaring en expertise die hij heeft opgebouwd, is het bewijs van het groeiende succes van Raison Home in de markt van uitgeruste keukens.

Er bestaat geen twijfel meer over: een deel van de consumenten ontvangt het liefst hun persoonlijke Home Designer bij hen thuis om te genieten van een volledig gepersonaliseerde service, om het project op maat mee te ontwerpen in overeenstemming met hun dromen en om te kunnen rekenen op een partner die het project met alle vakmensen tot volledige tevredenheid zal coördineren.

François Fontaine begreep dit perfect. Met 13 jaar ervaring op het gebied van inbouwkeukens heeft hij meer dan 1.000 projecten mogen uitvoeren voor en met zijn opdrachtgevers. Dit stelde hem duidelijk in staat om zijn vermogen om te luisteren, te begeleiden, voorstellen uit te werken, en aan te passen indien gewenst. Hij heeft een passie voor goed werk en is pas helemaal tevreden als zijn klanten hem hun volledige tevredenheid uitdrukken.

Door hun persoonlijke Home Designer te worden, wil hij unieke momenten met hen delen die hun interieurideeën tot leven zullen brengen.

Het zal begin januari met zijn initiële training beginnen om in de weken die volgen volledig operationeel te zijn.

Raison Home heeft de ambitie om in 2022 minimaal 8 nieuwe franchisenemers aan te trekken om tegen 2025 zo'n vijftig te bereiken. Er zijn in heel België nog veel plaatsen beschikbaar om mee te doen aan een concept dat al 10 jaar een gemiddelde internationale groei van 25% jaar kent. 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis