Heytens - Mei 2022

Raison Home: een succesvol 2021 en mooie vooruitzichten voor 2022

Raison Home, de leider in de verkoop van inbouwkeukens en interieurinrichting exclusief bij de klant thuis, sluit een zeer rijk en succesvol jaar 2021 af.

Raison Home had 2020 afgesloten met een voorbeeldverkoper binnen de franchise en twee franchisenemers. De omzet had een prachtige groei van 400% doorgemaakt, maar de ontwikkeling van het netwerk stuitte op de voorzichtigheid van franchisekandidaten in het licht van de onzekerheid die de pandemie met zich meebracht.

Vanaf begin 2021 hebben we de meters gedeblokkeerd door twee nieuwe franchisenemers te verwelkomen: Sébastien Priels actief in de provincie Namen en Valérie Gérard in die van Luik. Sébastien had al ervaring in carports en poolhouses en was in staat om zijn nieuwe vak van Home Designer snel onder de knie te krijgen, zodat hij een vliegende start maakte door de 5e beste eerste maand van alle Raison Home franchisenemers te behalen en dit over een periode van meer dan 20 jaar tijd.

Valérie Gérard besloot, na een lange commerciële carrière in HR-diensten, haar bedrijf te lanceren in een voor haar onbekend vakgebied maar waar ze een sterke affiniteit mee voelde. Sinds de oprichting heeft zijn commerciële talent wonderen verricht. Ze heeft veel belangrijke contacten gelegd en heeft haar digitale marketing een boost gegeven tot het punt dat ze een enorme pijplijn aan prospects heeft. Haar scherpe gevoel voor contact, haar levensvreugde en haar welwillend luisteren wekken enorm veel sympathie en loyaliteit op bij haar klanten. Resultaat: de omzet groeit spectaculair.

In augustus verwelkomden we Céline Dubois in het netwerk. Een heel ander profiel. Binnenhuisarchitect en afgestudeerd in Home Organizing, heeft zij jarenlange ervaring op het gebied van inbouwkeukens, kleedkamers en badkamers. Nu ze een hechte ervaring met haar klanten kan creëren door naar hun huis te gaan, neemt ze veel plezier en haar klanten met zich mee. En heel natuurlijk stijgt de omzet met een indrukwekkende conversieratio van haar offertes in verkopen.

Een maand na Céline begon Jean-Marc Lemoine-Melin zijn carrière als franchisenemer van Raison Home. Ruime ervaring in de wereld van liften en geniale klusjesman die zijn hele huis heeft gerenoveerd. Voeg daarbij een scherp zakelijk inzicht, een smiley, vertrouwenwekkende persoonlijkheid, en dat zijn meer dan 30 contacten met gekwalificeerde prospects in zijn eerste maand van zaken doen alleen.

Globaal sluit Raison Home Belgium 2021 af met een groei van meer dan 60%, heeft aangetoond dat een segment van de consumenten een totaal andere klantervaring op prijs stelt dan in de showroom en heeft het de basis gelegd voor een versnelde groei van zijn netwerk in de komende jaren .

En 2022 begint erg sterk. Vanaf begin januari begon François Fontaine met zijn initiële opleiding. François brengt de vrucht van 13 jaar ervaring in ons vak in het netwerk. Hij zal zorgen voor de aanwezigheid van ons unieke aanbod in Belgisch Luxemburg.

LEESTIP >>> Raison Home verwelkomt een zevende franchisenemer in Belgisch Luxemburg

Raison Home is van plan om in 2022 minimaal 8 extra franchisenemers te verwelkomen en de omzet te verdubbelen. Het merk is ook van plan om zijn activiteiten te lanceren in het Groothertogdom Luxemburg.

Als je een passie hebt voor interieurontwerp, als je de ziel van een handelaar hebt die bezorgd is over de kwaliteit van de service die hij aan zijn klanten biedt en de wens om je eigen bedrijf op te richten, neem dan contact met ons op om je aan te sluiten bij het netwerk van een merk dat zich snel ontwikkelt op de Belgische markt dankzij een onderscheidend concept met hoge toegevoegde waarde: https://franchise.raisonhome.com/nl-be/kontakt/ 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis