Theres more to life than chocolate, but not right now
Stap binnen in onze wereld van uitgekiende smaken en verrassende combinaties. Ga op ontdekkingstocht in ons uitgebreid assortiment chocoladegerechten.Onze producten worden dagelijks vers en op artisanale wijze gemaakt. Maak kennis met al onze verschillende soorten chocoladesoorten uit Ghana, Ecuador, etc. Deze ervaringen, deze mix van geuren en smaken is onze passie. Een passie die wij met u wensen te delen.

Als de hemel op aarde bestaat, zal het hoogstwaarschijnlijk lijken op Quetzal, dé Chocoladebar. Quetzal biedt de universele ervaring van heerlijke producten en recepten op basis van vier verschillende soorten gesmolten chocolade. Het heeft alles om te voldoen aan de behoeften van alle chocoladeliefhebbers.
Sinds de start, bijna tien jaar geleden, is het concept van Quetzal Chocoladebar echt aangeslagen. De komende maanden gaan we meer Quetzal-locaties openen en we willen graag uitbreiden naar nieuwe landen in Europa. Wij zijn actief op zoek naar dynamische en enthousiaste ondernemers die ons kunnen helpen bij deze uitbreiding.
Sinds de start, bijna tien jaar geleden, is het concept van Quetzal Chocoladebar echt aangeslagen. De komende maanden gaan we meer Quetzal-locaties openen en we willen graag uitbreiden naar nieuwe landen in Europa. Wij zijn actief op zoek naar dynamische en enthousiaste ondernemers die ons kunnen helpen bij deze uitbreiding.
Reacties
Justin Gabriels
Wat zijn de kosten en voorwaarden om een franchisenemer te worden van Quetzal? En hoe wordt er begeleid?
Nieuws

Voor welke aspecten kan u best expertise gebruiken bij het starten van uw franchise zaak Lees meer

Is het nu een geschikt moment om te ondernemen met een franchise concept Lees meer
Quick start-proces, een nieuw commercieel model van Valenta : snel starten, snel verdienen Lees meer
Heytens brengt haar franchisenetwerk samen tijdens de jaarlijkse conventie 2025 in Rijsel Lees meer
HUPHUP : Nieuwe franchiseformule op Franchise.be Lees meer
Jean Richard de Latour (Tom&Co): “De markt voor dierlijke producten normaliseert zich en blijft vol groeikansen” Lees meer
123456