Sodalis - November/Januari

Q8 - Delhaize Shop & Go - Panos Franchise

Q8 - Delhaize Shop & Go - Panos

Informatie Q8 - Delhaize Shop & Go - Panos Franchise

Q8 Belgium telt ongeveer 450 tankstations onder de merken Q8 en Q8 easy. We zijn daarmee een grote speler in de Belgische retailmarkt. Q8 Belgium streeft ook voortdurend naar een verdere uitbreiding van zijn netwerk.

Naast het onbemande concept Q8 easy, waar veiligheid en snelheid centraal staan, baat Q8 ook bemande stations uit, waar de klantenervaring dan weer centraal wordt gesteld. Door langdurige samenwerkingen met Delhaize, Panos, Nespresso en andere diverse A-merken, biedt Q8 een totaalervaring aan die het tanken combineert met de aankoop van verse voeding, een heerlijk broodje of een kwalitatieve koffie. Met de Q8 Liberty Card kan je als bedrijfsklant genieten van interessante kortingen.

Moet je tanken? Onze Q8 easy-stations bieden je voortdurend brandstof aan lage prijzen. Voor al je andere behoeften, kan je de hele dag lang terecht bij onze Q8-stations met uitbater, in de Delhaize Shop & Go of bij Panos.

In de Delhaize Shop & Go bij Q8 vind je een ruim aanbod aan verse voeding. Perfect voor een snelle hap tussendoor of een uitgebreide maaltijd ’s avonds. En bij Panos kun je altijd terecht voor een ontbijt, lunch, vieruurtje of kraakvers brood. Voor elk moment van de dag zit je dus goed bij Q8 – en dat helemaal op jouw ritme.

Wij vinden het enorm belangrijk dat alle producten in de Delhaize Shop & Go bij Q8 heerlijk vers zijn! Van fruit en groenten, tot vlees, pasta en slaatjes. Kortom: alles om de vraag ‘wat eten we vandaag’ op talloze manieren te beantwoorden.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Retail

Activiteit

Q8, meer dan brandstof alleen

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

Franchiseinformatie

Training

Gepersonaliseerde training voor elke nieuwe franchisenemer

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Centraal

Totale investering

Bankgarantie vereist van €125.000

Benodigd eigen vermogen

€50.000

Vestigingen

Aantal franchise vestigingen

450

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Q8 - Delhaize Shop & Go - Panos Franchise


Nieuws over Q8 - Delhaize Shop & Go - Panos
  • Q8 serveert koffie van Starbucks
    Q8 serveert koffie van Starbucks

    Bij de zoektocht naar een nieuwe koffiepartner kwam Q8 bij Starbucks uit. Opvallend is dat de brandstofleverancier de keuze in handen van zijn klan...

  • Q8 : Nieuw op Franchise.be
    Q8 : Nieuw op Franchise.be

    Q8 Belgium telt ongeveer 450 tankstations onder de merken Q8 en Q8 easy. We zijn daarmee een grote speler in de Belgische retailmarkt. Q8 Belgium s...

250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis