Bricks 4 Kidz - Banner Mei Juni Juli

Projet X Paris landt in België en opent meteen zes winkels

Het Franse streetwearmerk Projet X Paris komt naar België en opent in de komende maanden zes winkels in de winkelcentra van Galimmo, ook bekend onder de naam ‘Shopping Cora’.

Jonge doelgroep

Het snelgroeiende modemerk werd in 2015 opgericht door twee Franse ontwerpers en richt zich vooral op klanten tussen 15 en 35 jaar. Op 29 september opent de eerste Belgische winkel van het merk de deuren in Châtelineau, twee weken later volgt La Louvière. Later dit jaar komen daar nog vier filialen bij in de winkelcentra van Anderlecht, Hornu, Messancy en Rocourt (Luik).

De komst van Projet X Paris maakt deel uit van de strategie van Galimmo om het aanbod in zijn winkelcentra "aan te passen aan de veranderende verwachtingen van al hun klanten", klinkt het. Dit houdt onder meer in dat zij hun commerciële mix diversifiëren door nieuwe, dynamische merken te verwelkomen.

“Ik ben trots op de komst van Projet X Paris naar België. Het toont de aantrekkelijkheid van onze winkelcentra aan en bewijst dat wij de beste locaties kunnen bieden voor retailers in België”, zegt Anne Thiry, directeur België & Luxemburg van Galimmo.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis