Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

POKAWA Franchise

POKAWA

Informatie POKAWA Franchise

POKAWA is vooral GOOD MOOD en GOOD FOOD!

POKAWA, marktleider in Europa biedt een restaurantconcept met als specialiteit de poké-bowl aan. Bij POKAWA zijn poké-bowls het assortiment van kleurrijke, voedzame, eenvoudige en onbewerkte producten die gerechten aanbieden die even mooi als heerlijk zijn! Een ruime keuze voor kinderen en een selectie van Bubble Tea maken ook deel uit van het POKAWA-aanbod.

Bij POKAWA worden bowls gemaakt in het bijzijn van klanten en deze zijn geschikt voor alle diëten. De menukaart wordt regelmatig vernieuwd volgens de seizoenen en trends om steeds nieuwe producten aan te bieden.

Klanten kiezen ervoor om ter plaatse te eten, af te halen of te laten bezorgen. Momenteel ontwikkelt POKAWA haar applicatie zodat haar klanten deze direct via de applicatie kunnen bestellen en laten bezorgen.

De POKAWA-identiteit wordt getekend door de barakawa's met een adembenemende decoratie. Alles is zo georganiseerd dat de POKAWA-spirit in elk restaurant terug te vinden is en zo een goed humeur te brengen bij klanten.

POKAWA onderscheidt zich door zijn merkidentiteit, gevoed door een echte digitale strategie. Het merk communiceert veel via veel influencers of zelfs youtubers, waardoor het echt dicht bij zijn doelgroep staat. POKAWA heeft een zeer actieve community op Instagram met 204k volgers. Het merk is ook erg aanwezig op TikTok en heeft 456k abonnees.

Het jaar 2021 was een echt keerpunt voor POKAWA. Het enthousiasme voor het merk is zo groot dat er ondanks de covid-crisis 41 restaurantopeningen hebben plaatsgevonden. Het merk POKAWA heeft een omzet behaald van 53 miljoen euro. Tegenwoordig heeft POKAWA 90 restaurants, waarvan 46 in franchise. De recente openingen in Barcelona en Genève markeren de wens van internationale expansie van het merk. Voor het jaar 2022/2023 staan er nog veel openingen gepland in Frankrijk en in het buitenland.

In 2022 werd de POKAWA-formule verkozen tot "The Revelation of Franchising". En het ‘Super protein’ signature dish werd in 2019 verkozen tot het meest bezorgde gerecht ter wereld op het platform van Deliveroo.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

HoReCa

Activiteit

POKAWA, wereldleider in Poké Bowls

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

2019

Franchiseinformatie

Contractduur

7 jaar

Training

Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer

Locatie omschrijving

Ligging met veel passage, shopping centra

Gemiddeld aantal FTE

5

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Centraal

Totale investering

Vanaf €250.000

Instapkosten

€35.000 instapkosten €7.000 opleidingsfee

Benodigd eigen vermogen

€80.000

Royalties en andere bijdragen

6% royalties 2% marketingbijdrage

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

44

Aantal buitenlandse vestigingen

90

Aantal franchise vestigingen

46

Benodigd aantal m2

Minimum 90m2

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen POKAWA Franchise


Nieuws over POKAWA
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis