Schrijf u GRATIS in voor de virtuele keukenbeurs

Open jouw eigen Anytime Fitness club en maak kennis met de gezondste franchiseformule ter wereld!

Met 5000 clubs wereldwijd en ruim 100 clubs in de Benelux is en blijft Anytime Fitness de snelst groeiende fitness franchisemodule ter wereld. Het gemak en de betaalbaarheid van het Anytime Fitness concept is voor zowel franchisenemers als voor leden interessant.  Wereldwijd telt Anytime Fitness ruim 4.000.000 leden en onze clubs bevinden zich op alle 7 continenten.

Het Anytime Fitness concept leent zich perfect voor multi-ondernemerschap. Dit bewijst zich in de praktijk telkens weer. Niet voor niets is wereldwijd 60% van Anytime Fitness franchisenemers multi-clubowner; een tendens die ook in Nederland en België steeds meer te zien is. Het Anytime Fitness concept is ook een ideale formule voor ondernemers met bedrijven in andere sectoren zoals detailhandel. Zij ervaren dat de Anytime Fitness formule hiermee uitstekend te combineren is en een aanvulling vormt die goed rendement op de investering geeft.

Meer over Anytime Fitness

Vanuit Amerika is Anytime Fitness in de Benelux geland. De franchisegever voor Anytime Fitness Benelux, Petro Hameleers, wilde explosief gaan groeien en dat is hem gelukt want inmiddels zijn er meer dan 100 clubs geopend. Petro Hameleers heeft ondertussen in België en Nederland 14 eigen clubs en heeft de ambitie om voor eind 2021 door te groeien naar 150+ Anytime Fitness clubs in de Benelux.

In 2002 bedachten twee ervaren Amerikaanse ondernemers uit de fitnessbranche het concept van Anytime Fitness, waar ‘convenience’ centraal staat: dichtbij de klant, 24 uur per dag kunnen sporten en dat het hele jaar door. Op dit moment zijn er meer dan 5000 clubs wereldwijd open. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe Anytime Fitness locatie geopend en om de 3 minuten schrijft een nieuw lid zich in. Wereldwijd zijn er op dit moment meer dan 4 miljoen leden en dat in alle 7 continenten, verdeeld over 36 landen.

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis